• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.04.2021

16:11

UHVAĆENI NA AERODROMU! Halandov otac i Rajola stigli na pregovore sa svetskim velikanom

Fudbal

UHVAĆENI NA AERODROMU! Halandov otac i Rajola stigli na pregovore sa svetskim velikanom

Podeli vest

Otac i agent fudbalera Borusije iz Dortmunda Erlinga Halanda doputovali su danas u Barselonu u sred spekulacija o transferu mladog napadača u taj španski klub

Haland je postigao 49 golova u 49 utakmica otkako je u januaru prošle godine iz Salcburga prešao u Borusiju iz Dortmunda. Za norveškog napadača zainteresovani su i Mančester junajted, Mančester siti, Real Madrid i Čelsi.

Prema pisanju Dejli Mejla, novi predsednik Barselone Đoan Laporta želi da dovede Halanda, a njegov pomoćnik dočekao je fudbalerovog oca Alfa Ingea Halanda i agenta Mina Rajolu na aerodromu.

Španski Sport objavio je video snimak dolaska oca i menadžera 20-godišnjeg fudbalera u Barselonu, na kako je navedeno, razgovore o transferu.

Rajola je za Atletik rekao da bi transfer mogao da se očekuje, usled brzog napretka Halanda.

- Svi su pogrešili u vezi Halanda. On je uradio stvari mnogo brže nego što su svi mogli da zamisle. On ide ispred sopstvenog razvoja, ispred svog rasporeda. Možda sam bio suviše oprezan kada sam rekao: 'Hajde u Dortmund umesto ne znam ni ja gde' - rekao je Rajola, preneo je Eurosport.

- Ovaj momak, 100 odsto sam uveren i svi su uvereni, može da pređe u bilo koji klub, u koji god želi, a to je mogao da uradi prošle godine. O Halandu se sada najviše priča - dodao je on.

Nemački Sport 1 preneo je da uprava Dortmunda Rajoline izjave smatra "objavom rata", pošto agent "igra poker" oko nove plate Halanda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija