• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2021

17:49

PUKLO PRIJATELJSTVO! Mihajlović javno KRITIKOVAO selektora Italije!

Fudbal

PUKLO PRIJATELJSTVO! Mihajlović javno KRITIKOVAO selektora Italije!

Podeli vest

Srpski trener Siniša Mihajlović bio je nezadovoljan tretmanom Roberta Mančinija prema fudbaleru Bolonje Robertu Sorijanu

Sorijano je dobio poziv od selektora Mančinija za martovske utakmice Azura, ali na tri meča vezista Bolonje bio je samo na tribinima što je bio povod za Mihajlovića da kritikuje dugogodišnjeg prijatelja. 

- To što je Sorijano bio sve tri utakmice na tribinama zasmetalo je možda čak više meni nego njemu. Neko ko se pokaže kao najbolji vezni fudbaler Italije (devet golova i šest asistencija ove sezone) ne može da provede tri utakmice van protokola dok su pojedinci koji imaju dve utakmice u nogama ispred njega. Italija je igrala sa Severnom Irskom, Bugarskom i Litvanijom i protiv takvih rivala Sorijano je morao da dobije makar 15 minuta, da ima bilo kakav povod za zadovoljstvo. Umesto toga - ništa. Svaki fudbaler koji je pozvan zaslužuje makar simboličnu šansu - rekao je Mihajlović.

Foto: reuters

Mihajlović je istakao da neće imati problema i da Mančiniju u lice kaže šta mu "zamera". 

- Ukoliko Roberto nije pokazao da zaslužuje minute mogao je makar da se nađe na klupi. Da sam bio na mestu Sorijana vratio bih se kući, uz svo poštovanje Mančinija i reprezentacije. Još nisam rekao Mančiniju svoj stav, ali nemam problema s njim. Kažem to sada i ne kajem se. Način na koji se odnosio prema njemu... Bilo bi bolje da ga nije pozvao i da je Sorijano ostao da trenira sa nama - podvukao je Mihajlović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija