• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2021

15:06

LJUDI, DA LI JE OVO MOGUĆE? 350 MILIONA vredi brutalni Norvežanin! On svađa evropske gigante!

Fudbal

LJUDI, DA LI JE OVO MOGUĆE? 350 MILIONA vredi brutalni Norvežanin! On svađa evropske gigante!

Podeli vest

Fudbaler Borusije iz Dortmunda, Erling Haland, uskoro puni 21 godinu, a vredi neralno! Postigao je 21 gol u 22 bundesligaške utakmice ove sezone, a u Ligi šampiona je bio precizan 10 puta u šest utakmica

Neverovatni Erling Haland će moći da ide na leto 2022. za obeštećenje od 80 miliona evra! Ipak, legenda Liverpula Grem Sunes koji je stručni konsultant za Skaj pojašnjava...

Foto: reuters

 

- Prema izveštajima od prošle nedelje, Borusija Dortmund je odredila cenu od 350 miliona evra. Da sam na njihovom mestu, i ja bih želeo 350 miliona i bonuse za norveškog reprezentativca. Ne mogu da se setim da je neko u skorašnjoj istoriji bio toliko tražen i da je toliko vrhunskih klubova htelo da se uključi u aukciju za njega.Bajern traži naslednika Roberta levandovskog. Barselona očajnički traži posebnog igrača u napadu, a Real Madridu treba zamena za Karima Benzemu. Siti traži nekoga da popuni mesto Serhija Aguera.  Čelsiju je očajnički potreban elitni napadač, kao i Junajtedu, dok Liverpulu treba neko ko postiže više golova od Roberta Firmina- napisao je Sunes u kolumni u Tajmsu.

Foto: Tanjug/AP

 

On kaže da će uskoro pasti rekord koji drži Nejmar!

- Sve se savršeno poklopilo i Holand bi mogao da prebaci svetski rekord od 222 miliona evra, koliko je za Nejmara platio Pari Sen Žermen, još jedan klub koji će se interesovati za Holanda. A lako je videti i zašto ga svi traže: brz je, fizički je jak, ima vrhunsku tehniku, a završnica mu je zabavna. Može da ih zakuca u mrežu, dodaje ili glavom. Sve to u njegovom uzrastu je nešto posebno. On je daleko ispred svih! Šta je Mbape naučio u Ligi 1 i da li je napredovao koliko je trebalo? Kod Holanda imate osećaj da je pažljivo isplanirao svaki stepenik karijere. Dokazao je da može da igra u Dortmundu, klubu sa najvećom posetom u Evropi. Sad je spreman za sledeći korak- zaključio je  Grem Sunes.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija