• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2021

16:37

MITRE, SAD IM POKAŽI! U Fulamu shvatili kakvo BLAGO imaju! Srbin u STARTNOJ postavi! /FOTO/

Fudbal

MITRE, SAD IM POKAŽI! U Fulamu shvatili kakvo BLAGO imaju! Srbin u STARTNOJ postavi! /FOTO/

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović počinje utakmicu protiv Aston Vile

Nakon što je tokom reprezentativne pauze po ko zna koji put pokazao da je klasa iako se mučio sa formom u dresu Fulama, ali i sa malim brojem minuta, Mitrović će napokon početi od prvog minuta! 

Foto: beta

Menadžer Fulama Skot Parker hvalio je Mitrovića na konferenciji za medije, a sada mu je dao priliku da sjajne utakmice iz dresa reprezentacije prenese i na Fulam!

 

Srpski reprezentativac je dobio poverenje selektora Dragana Stojkovića koji ga je zvao uprkos činjenici da je slabo igrao u poslednje vreme, a Mitar mu je to vratio na najbolji mogući način - 5 golova!

Foto: beta

Srbin je trenutno najbolji strelac kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a tokom martovskih kvalifikacija oborio je i rekord po broju golova u dresu reprezentacije. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija