• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2021

09:32

AU, 40.000.000 EVRA TRAŽE ZA SRBINA! Kreće potera za Vlahovićem!

Fudbal

AU, 40.000.000 EVRA TRAŽE ZA SRBINA! Kreće potera za Vlahovićem!

Podeli vest

Evropsko giganti jure reprezentativca Srbije i asa Fiorentine Dušana Vlahovića

Mesecima Evropa bruji o Srbinu, koji će bez sumnje biti zvezda letnjeg prelaznog roka. U subotu je doneo bod Fiorentini  novim golom na gostovanju Đenovi, Ove sezone u Seriji A već ima 13 golova, dodao je na sve to dve asistencije i to ga smešta među deset najboljih u Italiji. 

Fiorentin će sve uraditi da ga zadrži, mada joj neće biti lako. Kalčomerkato prenosi pokušava da sa agentom ispregovara produžetak ugovora, koji trenutno ističe 2023. godine.

Foto: Tanjug/AP

Dušav Vlahović na meti Milana i Atletiko Madrida

 

Ljubičasti pred nekadašnjeg igrača Partizana stavljaju na sto platu od 1.200.000 evra po sezoni, što je trostruko više u odnosu na ono što prima sada. Uz to, ugovor bi bio produžen sve do 2025. godine.

Vlahović još nije prihvatio ovakve uslove, što je znak zainteresovanim klubovima da krenu u "rat". A druge strane, ni Fiorentina ne gubi vreme, pa traži čak 40.000.000 evra kako bi dobili mogućnost da ga odvedu.

Što se tiče klubova koji žele Srbina, u redu stoje Milan, koji se već mesecima pominje, Roma, Atletiko Madrid, navodno i Juventus...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija