• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2021

07:11

STANKOVIĆEVE SLATKE MUKE I STANOJEVIĆEVA "LAKA" ODLUKA! Treneri su izabrali ekipe za DERBI! /SASTAVI/

Fudbal

STANKOVIĆEVE SLATKE MUKE I STANOJEVIĆEVA "LAKA" ODLUKA! Treneri su izabrali ekipe za DERBI! /SASTAVI/

Podeli vest

164. večiti derbi na programu je večeras od 18 časova

Za fudbalske sladokusce večeras će u 18 časova kada se na Marakani sudare Crvena zvezda i Partizan sve stati! Večiti derbi u Srbiji privlači najviše pažnje, a tako će biti i ovoga puta!

Oba tima na najveći srpski stadion stižu u fantastičnoj formi, serija od 17 pobeda za nekoga će se završiti posle 20 časova, a pred derbi navijače oba tima najviše zanima kojih 11 će na teren poslati Dejan Stanković i Aleksandar Stanojević. 

CRVENA ZVEZDA:

Trener Crvene zvezde, na raspolaganju ima sve igrače sem Strahinje Erakovića, a da stvar bude gora, veorovatno on najviše i fali strategu crveno-belih zbog toga što je "bonus" igrač. 

Foto: Starsportphoto

Sigurno je da će na golu biti Milan Borjan, a po bokovima igrati Milan Gajić i Milan Rodić. Štoperski tandem bi trebalo da čine Miloš Degenek i oporavljeni Nemanja Milunović. Opcija je da Zvezda ponovo zaigra i sa trojicom pozadi, ali bi Stanković morao da "žrtvuje" nekoga iz ofanzivnog bloka. 

Brigu o veznom redu preuzeće Seku Sanogo koji će držati "ključeve" ekipe i biti osigurač celog tima. Njegov parnjak biće Veljko Nikolić, a nešto ofanzivniji biće Mirko Ivanić. 

Foto: Starsportphoto

Po bokovima bi trebali da deluju Aleksandar Katai i Željko Gavić koji će biti drugi "bonus" u timu. Najviše dileme za Stankovića predstavlja napad. Falćineli se vratio i pogodio protiv Napretka, Pavkov je dobio šansu u nastavku i posle 50 sekundi na terenu postigao gol, dok je El Fardu Ben produžena ruka šefa na terenu. 

Pavkov će verovatno biti džoker i ponovo dobiti šansu u zavisnosti od toga kako se bude kretao rezultat. Malo veće šanse daju se Falćineliju koji je mnogo bolji u skok i duel igri u odnosu na Bena, dok bi reprezentativac Komora zajedno sa Falkom, Kangom, Srnićem, Vukanovićem i ostalim igračima trebalo da čeka šansu na klupi! 

Anketa

Zvezdinih jedanaest za derbi: Borjan - Gajić, Milunović, Degenek, Rodić - Sanogo, Nikolić - Gavić, Ivanić, Katai - Falćineli

PARTIZAN:

Sa druge strane, ako biste probudili "grobare" i pitali kojih će 11 igrati, sigurno je da će znati makar osam! Na golu će verovatno biti Vladimir Stojković zbog iskustva. U poslednjoj liniji sigurno će biti Aleksandar Miljković, Igor Vujačić i Svetozar Marković. Jedina nepoznanica je levi bek, ali će najverovatnije igrati Ivan Obradović. 

Foto: Starsportphoto

U veznom redu siguran je Aleksandar Šćekić, a najveću dilemu Stanojević će imati u izboru Zdjelara ili Jojića, ali se popularnom "Zeki" daju malo veće šanse. 

Ofanzvni deo će činiti Asano, Natho i Holander, a drugi "bonus" će biti Nemanja Jović koji je eksplodirao ove sezone. Sa klupe će šansu čekati Suma, Bajbek, Marković i Filip Stevanović koji je potpuno pao u drugi plan. 

Foto: Starsportphoto

Anketa

Partizanovih jedanaest za derbi: Stojković - Miljković, Vujačić, Marković, Obradović - Jojić, Šćekić - Jović, Natho, Asano - Holander


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija