• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2021

08:16

KARASI BRUTALAN POSLE MEČA NA MARAKANI! Ovo derbi? Nešto mora da se menja, igrači, treneri...

Fudbal

KARASI BRUTALAN POSLE MEČA NA MARAKANI! Ovo derbi? Nešto mora da se menja, igrači, treneri...

Podeli vest

Stanislas Karasi nije bio zadovoljan posle 164. večitog derbija koji je dobila Crvena zvezda golom Mirka Ivanića 1:0

Nismo videli lepe poteze, mnogo šansi, Zvezde je potvrda da joj nema premca u državi, pa juri ka četvrtoj tituli u nizu.

Karasi je posle utakmice bio izuzetno oštar.

Foto: Starsportphoto

 

- Ne mogu da verujem da je ovo derbi. Šta da kažem sem da mora nešto da se menja. Ne znam šta, igrači, treneri, ili da se menja naziv derbija - kazao je štro za Žurnak Stanilsav Karasi i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Drugo poluvremen je bilo nešto bolje. Zvezda je dala gol koji je zaslužila u tom periodu. Sve ostalo.... Neka razmisle drugi šta treba raditi - poručio je Karasi, koji izgleda nema ideju kako popraviti ono što smatra da ne funkcioniše. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Karasi je rekao nažalost gorku istinu o igri Zvezde!

Dejo 74

pre 3 godine

Veliki igrač, ali očajan trener, e sad on kritikuje, derbi odličan, rovovska borba obe ekipe, zvezda za taj jedan gol bolja,

Bole

pre 3 godine

rovovska borba- udario nejak na nejaka. slušam mamića i povraća mi se kao se fudbal upropaštava mahinacijama sa siromašnim talentovanim momcima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija