• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2021

11:37

ČISTKA U FSS! Velike promene, evo ko odlazi!

Fudbal

ČISTKA U FSS! Velike promene, evo ko odlazi!

Podeli vest

Ilija Stolica je smenjen, nije više selektor mlade reprezentacije Srbije, a to neće biti jedina promena u FSS

Posle direktora Vladimira Matijaševića i koordinatora za mlađe selekcije Gorana Grkinića, Saveza će napustiti i selektori.

Kako prenosi Mozzartsport odlazi Ilija Stolica, selektor U21 reprezentacije, pa Mirko Bunjevčević, vodio je U16 ekipu, te Aleksandar Linta, trener Radničkog iz Kragujevca i selektor mlađih omladinaca, odnosno igrača rođenih 2003. godine. On suštinski neće biti smenjen, već mu samo neće biti produžen kratkoročni ugovor.

Foto: Starsportphoto©

Ilija Stolica

Umesto njih, na inicijativu selektora novog direktora A selekcije Stevana Stojanovića, posao će dobiti Zvonko Živković, Dževad Prekazi, pa Dejan Branković, koji je i za vreme Kokezinog mandata bio selektor U17 selekcije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

TO JE SAMO''ŠMINKAWE MRTVACA''.SELEKTORI MLAĐIH KATEGORIJA NISU KRIVI ZA NESPOSOBNOST I NEPOŠTEWE CELOG FSS.AKO ONI NEVQAJU,A KOIH JE DOVEO?I KO JE DOVEO ONE PRE WIH KOJI ISTO NISU VAQALI ?I SAD TI ISTI DOVODE ZAMENE ZA OVE.KOJI TAKOĐE NĆE VALJATI-SVI ZAMENICI I POMOĆNICI PREDSEDNIKA,SEKRETARI I DIREKTORI MORAJU DA PDNSU OSTAVKE ,NA ČELU SA PANTELIĆEM,A ONDA ĆE VIDIĆ I NJEGOVA EKIPA DA POSMENJUJU OSTALE IIII TAČKA.NIŠTA MANJE OD TOGA NE DOLAZI U OBZIR

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija