• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2021

18:56

JAVOR SLAVIO PROTIV METALCA SA DESETORICOM! Zlatibor šokirao Inđiju u finišu!

Fudbal

JAVOR SLAVIO PROTIV METALCA SA DESETORICOM! Zlatibor šokirao Inđiju u finišu!

Podeli vest

Uzbudljivo je bilo u poslednje dve utakmice 30. kola Superlige Srbije! Pobedio je Javor u gostima Metalac (2:1) , a Zlatibor je izborio u samoj završnici susreta sa Inđijom (2:2)

Fudbaleri Javora odneli su ceo plen sa gostovanja Metalcu!Tim iz Ivanjice je tek drugi, posle Crvene zvezde, koji je osvojio sva tri boda u Gornjem Milanovcu!

Javor je pogocima Lukovića u 13. i Pavišića u 20. minutu stekao lepu prednost, ali je drugim žutim kartonom u nadoknadi prvog poluvremena otežao Ivanjičanima Nikola Tričković!

Foto: Pixabay

 

Metalac je smanjio iz penala koji je u 51. minutu realizovao Jokić, ali do kraja nije bilo promene rezultata! Bitna pobeda za Javor! 

Vasilije Janjić je pogotkom u 35. doveo Zlatibor u vođstvo protiv Inđije! Uprkos golu zaostatka gosti su na krilima dvostrukog strelca Bastajića (koji je i protiv Rada bio strelac i doneo pobedu u minulom meču), uspeli da preokrenu rezultat do odlaska na odmor i vođstvo očuvaju sve do završnice susreta!

Ipak, Zlatibor je uspeo da iznenadi goste i pogotkom Vukića u 87. minutu stigao je do boda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija