• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2021

10:26

NEVEROVATNO BAHAĆENJE ČELNIKA FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE! Kokeza i Šurbatović zaposlili devojke u FSS! /FOTO/

Fudbal

NEVEROVATNO BAHAĆENJE ČELNIKA FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE! Kokeza i Šurbatović zaposlili devojke u FSS! /FOTO/

Podeli vest

Sestre Isidora i Aleksandra Ćupović, kao i Olivera Šiljegović, bile su dve godine zaposlene u FSS, uredno su dobijale visoku platu, a u ugovoru o radu uopšte nije pisalo koja su njihova zaduženja

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza i generalni sekretar Jovan Šurbatović totalno su razorili ovu organizaciju sramnim poslovanjem, ličnim kombinacijama i privatizovanjem kuće fudbala! Kako Informer saznaje, njih dvojica su u FSS čak zaposlili i svoje prijateljice, mlade i atraktivne devojke, dajući im basnoslovne plate!

Sestre Isidora i Aleksandra Ćupović, kao i Olivera Šiljegović, bile su dve godine zaposlene u FSS, uredno su dobijale visoku platu, a niti su imale kancelariju, niti im je u ugovoru o radu pisalo koja su njihova zaduženja.
Ljubavne kombinacije

Isidora Ćupović je bila ljubavnica Slaviše Kokeze, a Šurbatović je u FSS zaposlio Isidorinu rođenu sestru Aleksandru
Izvor Informera

Sramotili se u UEFA

Zaposlenje je prvo dobila Isidora Ćupović, nekadašnja studentkinja Pravnog fakulteta u Beogradu. Bila je članica Disciplinske komisije FSS, ali naš izvor odlično upućen u dešavanja tvrdi da su je druge karakteristike preporučile za posao.

- Mi koji smo dugo zaposleni u fudbalskoj organizaciji ne pamtimo takav javašluk, bahaćenje i bezobrazluk kao u vreme dok je Slaviša Kokeza bio predsednik. Sad kad je on podneo ostavku, njegova desna ruka i najverniji pratilac Jovan Šurbatović vedri i oblači Savezom. Isidora Ćupović je bila ljubavnica Slaviše Kokeze i to svi znaju, zato je dobila posao. A Šurbatović je, da bi se ulagivao predsedniku, kao što je to uvek i radio, zaposlio i Isidorinu rođenu sestru Aleksandru Ćupović. Imale su ogromne plate, a od toga kako su obavljale posao nama se svima dizala kosa na glavi i crveneli smo svakog dana - kaže izvor Informera.

 

 

 

 

 

 


Šurbatović je Aleksandru Ćupović postavio za svog pomoćnika, a bila je potom i članica Projektnog tima zaduženog za uvođenje VAR sistema u Srbiju.

- Ona je trebalo da se bavi strategijom FSS i uvođenjem VAR-a, a blage veze nije imala o fudbalu, verovatno ni pravila igre ne zna. Iz UEFA su konstantno vraćali njene dopise jer su bili nepismeni i video se izostanak elementarnog poznavanja fudbala - ističe naš sagovornik.

Generalni sekretar FSS je na svoju ruku, kako tvrdi naš izvor, na određeni period zaposlio i glumicu Teodoru Bjelicu.

 

 

Foto: Instagram

Isidora Ćupović

Otpustili trudnicu, reagovala inspekcija

 

Šurbatović se za sve što je radio uvek pozivao na Kokezu, a njihovo bahaćenje prema zaposlenima išlo je toliko daleko da su otpustili trudnicu, iako to po zakonu nisu smeli da urade.
- Šurbatović je mesecima psihički maltretirao trudnicu, koja je imala ugovor na određeno. Držao ju je u neizvesnosti i onda ju je u devetom mesecu trudnoće otpustio i ostavio bez zdravstvene knjižice i mogućnosti da koristi osiguranje. Reagovala je inspekcija po službenoj dužnosti i tek tad je žena vraćena na posao, odnosno dobila je produženje ugovora - otkriva naš izvor

 

- Verujte mi da do danas niko u Savezu ne zna šta je ta žena radila. Imala je posao od januara do juna prošle godine i navodno je bila angažovana kao hostesa, a FSS u tom periodu nije imao nikakvih aktivnosti niti manifestacija jer je buktala epidemija koronavirusa. Ta glumica dobijala je redovno svojih 100.000 dinara mesečne plate. A za šta? Pa, jedino ako Šurbatović i Kokeza nisu imali s njom neke vannastavne aktivnosti - otkriva naš sagovornik.

Hostesa za putovanja

Kako to obično biva, Kokezin i Šurbatovićev model ponašanja prema zaposlenima, koje su kinjili i omalovažavali, ubrzo su preuzele i njihove "hostese".

- Te žene koje su oni doveli u Savez ponašale su se kao da je FSS njihov. Šurbatović je tako zaposlio Oliveru Šiljegović, koja je bila finalista izbora za mis Srbije 2013. Njeno zaduženje je bilo da dočekuje delegacije drugih saveza, a verujte mi da devojka, osim što atraktivno izgleda, nije znala da sastavi prostu proširenu rečenicu. Sa A reprezentacijom je išla na svako gostovanje, a niko osim Kokeze i Šurbatovića nije znao u kom je svojstvu ona uz ekipu. I kad se delegacija vraćala s jednog gostovanja iz inostranstva, damu je mrzelo da ide "čak" do Pančeva u kom živi, pa joj je plaćeno noćenje u najskupljem hotelu u Beogradu - otkriva naš izvor.

Foto: Instagram

Aleksandra Ćupović

Informer je juče pokušavao da stupi u kontakt sa Slavišom Kokezom i Jovanom Šurbatovićem, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Millle

pre 3 godine

Tek sad se o tome piše, do sada je bio zaštićen. Koliko ima još takvih?

FSS POTVRDIO! Poznato ko će voditi Savez u narednom periodu
Fudbal

FSS POTVRDIO! Poznato ko će voditi Savez u narednom periodu

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) potvrdio je danas da će Marko Pantelić obavljati funkciju predsednika do izbora novog i izrazio zadovoljstvo zbog dobrih rezultata reprezentacije na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine

01.04.2021

19:03

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija