• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2021

13:58

DA LI SU OVE UTAKMICE POD LUPOM UEFA I FSS? Zajednička im je ova stvar!

Fudbal

DA LI SU OVE UTAKMICE POD LUPOM UEFA I FSS? Zajednička im je ova stvar!

Podeli vest

Opet loše vesti, novi skandal drma srpski fudbal! Iz UEFA je u FSS stigao obiman izveštaj o neregularnostima na pojedinim utakmicama domaćeg takmičenja

U pitanju su dve utakmice koje su, prema tom izveštaju, odigrane početkom i krajem marta ove godine.

Ovo nažalost nije  prvi put da su srpski klubovi "uhvaćeni u nameštanju mečeva. Pre dve godine, posle informacija takođe dobijenih od UEFA, FSS je novčano i oduzimanjem bodova kaznio Proleter iz Novog Sada, Dinamo iz Vranja, Sinđelić, Kabel i Smederevo, dok su Zemun, Budućnost iz Dobanovaca i Inđija tada opomenuti.

I sada klubovima, ko se dokaže da je tačno u šta UEFA sumnja prete žestoke kazne. Utakmica između Napretka i Rada u Kruševcu u 25.kolu Superlige bi mogla da bude u centru pažnje. Gosti su pobedili sa 2:0, mada su "čarapani" bili apsolutni favoriti. Eksplodirale su duštvene mreže tokom ovog duela, bilo je mnogi sumnji spekulacija u neregularnost utakmice, kao i sumnji da su neke kladionice ovu utakmicu izbacile iz ponude.

Pod lupom bi mogao da bude meča Rad-Radnik koji je odigran na Banjici 21.marta u okviru 28. kola Superlige. Rad je slavio sa 2:0. 

Radnik, koji ove sezone igra najbolju sezonu u istoriji, u tom trenutku je bio na semdom mestu uz izboreno polufinale Kupa. Radnik je bio favorit, kvota na Rad padala je od 1.75 na 1,25, dok nije i potpuno zabranjena u kladionicama.

Na utakmici Novi Pazar - Proleter (5:0), gde je kvota na domaćina bila 1,5, iako je Proleter jedno od najprijatnijih iznenađenja.

Kvote na Novi Pazar su padale sa 2.30 na 1.55, dok su neke kladionice  i ovu utakmicu izbacile iz ponude.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija