• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2021

12:37

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ! Preminuo fudbaler nakon utakmice, iza sebe ostavio trudnu ženu!

Fudbal

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ! Preminuo fudbaler nakon utakmice, iza sebe ostavio trudnu ženu!

Podeli vest

Fudbaler Otoka, Dejan Oršuš preminuo je tokom meča u drugoj županijskoj ligi protiv Radničkog

On se nakon meča koji je odigran u nedelju srušio na teren, a lekari su utvrdili da je u pitanju bio srčani udar.

On je preminuo u bolnici u Čakovcu, gde su lekari konstatovali smrt.

Oruš je iza sebe ostavio dete i ženu koja je u petom mesecu trudnoće.

- U dubokoj žalosti javljamo vam da je igrač FK Otok Dejan Oršuš, nakon što se srušio juče tokom utakmice, preminuo. Uz brzu reakciju saigrača i igrača FK Radnički uspeli smo da ga spasimo,  a vrlo brzo stiglo je i medicinsko osoblje koje se trudilo da ga oživi 25 minuta na samom terenu. Bio je dečko za zabavu, talentovan fudbaler, veliki igrač, a još veći prijatelj! Iza sebe je ostavio ženu u petom mesecu trudnoće i dete. Hvala mu za sve pogotke, pomoć klubu i za dizanje raspoloženja dok je igračima bilo najteže! Uvek u našim mislima - napisao je njegov klub FK Otok iz Otoka, malog mesta u Međimurju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija