• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2021

14:40

FSS KAZNIO KLUBOVE ZBOG NAMEŠTANJA! Ovo je kazna!

Fudbal

FSS KAZNIO KLUBOVE ZBOG NAMEŠTANJA! Ovo je kazna!

Podeli vest

UEFA je poslala upozorenje, Fudbalski savez Srbije ovog puta odmah je reagovao

Jagodina i Borac 1926 žestoko su kažnjeni zbog toga što su “svojim činjenjem ugrozili i povredili integritet utakmica“ sa Trajalom, odnosno Železničarom.

Borac je u Pančevu izgubio od Železničara sa 0:1, dok se Jagodina sa gostovanja kod Trajala u Kruševcu vratila sa tri komada u mreži – 3:0 za domaćina!

Zbog toga su i jedni i drugi kažnjeni oduzimanjem po šest bodova na tabeli Prve lige Srbije. Jagodina će pride morati da plati i kaznu od 6.000.000 dinara, a Borac 1926 4.000.000.

Posle ovakvih odluka FSS postavlja se Oduzeto imveliko je pitanje da li će i Jagodina i Borac uspeti da sačuvaju status prvoligaša ili će morati nazad u Srpsku ligu. 

Pored ovoga, Disciplinska komisija FSS donela je i odluke o kaznama zbog slabe organizacije, nedozvoljenog prisustva gledalaca i nepoštovanja odredaba iz COVID protokola o organizaciji utakmica, tako što je FK „Crvena zvezda“ Beograd izrečena novčana kazna u iznosu od 700.000 (sedamstotina hiljada) dinara zbog navedenih propusta na utakmici Super Lige Srbije FK „Crvena Zvezda“ Beograd – FK „Partizan“ Beograd.

Iz istih razloga, kažnjen je i FK „Novi Pazar“ Novi Pazar novčanom kaznom u iznosu od 500.000 (petstotina hiljada) dinara, a u vezi sa organizacijom utakmice FK „Novi Pazar“ Novi Pazar – FK „TSC“ Bačka Topola.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija