• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2021

18:46

NIKOLIĆ PRAVI ČUDA U RUSIJI! Lokomotiva sve bliža Ligi šampiona! /VIDEO/

Fudbal

NIKOLIĆ PRAVI ČUDA U RUSIJI! Lokomotiva sve bliža Ligi šampiona! /VIDEO/

Podeli vest

Fenomenalna Lokomotiva je pregazila Rostov 4:1 , pa je tim srpskog stručnjaka Marka Nikolića blizu plasmana u Ligu šampiona

Četiri kola pre kraja, tim iz Moskve popeo se na drugu poziciju koja vodi u kvalifikacije za elitno takmičenje!

Ipak, moraće da sačeka kiks gradskog rivala, Spartaka. Današnja pobeda bila je Nikolićeva deveta u isto toliko takmičarskih utakmica u 2021! 

Već u prvih šest minuta je na semaforu pisalo 2:0 i lako se moglo pretpostaviti da će bodovi ostati u Moskvi!

 Nikolić je pokazao još jednom kakav je strateg! Prvo je golman Rostova Sergej Pesjakov, lošom procenom  promašio loptu na koju je natrčao Fransis Kamano i u 4. minutu pogodio za 1:0! Dva minuta krasnije Rifat Žemaledinov potegao sa 20-ak metara i savladao čuvara mreže Rostova!

Gigovic je pocrveneo s početka drugog dela, da bi Gžegož Krihovjak srednom tog dela igre iz jedanaesterca i rezervista Eder, na dodavanje Poljaka, upisali najubedljiviju pobedu Nikolića u 46 utakmica koliko je dosad vodio Lokomotivu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija