• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2021

15:28

RADE BOGDANOVIĆ OPLEO BEZ DLAKE NA JEZIKU! Perez je matora drtina, upropastiće fudbal!

Fudbal

RADE BOGDANOVIĆ OPLEO BEZ DLAKE NA JEZIKU! Perez je matora drtina, upropastiće fudbal!

Podeli vest

Rade Bogdanović, bivši fudbalski reprezentativac naše zemlje i bivši igrač Atletiko Madrida, udario je u svom stilu po Superligi Evrope

Novo fudbalsko takmičenje koje neće biti pod oključem UEFA pokrenuli su najbogatiji klubovi u Evropi. 

Šest klubova iz Engleske, po tri iz Španije i Italije, "odmetnulo" se od UEFA i osnovalo svoje takmičenje. Mančester junajted, Real Madrid, Liverpul, Juventus, Arsenal, Barselona, Inter, Čelsi, Atletiko Madrid, Milan, Totenhem i Mančester siti su stvorili takmičenje koje će biti skoro zatvorenog karaktera sa 15 stalnih učesnika "suvlasnika" uz samo pet mesta za druge ekipe.

Foto: Reuters

Navijači Liverpula su poslali jasnu poruku čelnicima kluba

Rade Bogdanović koji je igrao u nekim od najjačih liga na svetu poput Španije i Nemačke, ogorčen činjenicom da će se osnovati  Superliga Evrope, u kojoj će se takmičiti i njegov bivši klub.

- Dolaskom Arapa i Amerikanaca u klubove i u fudbal, bilo je jasno šta će se dogoditi. Ništa novo, ja sam davno rekao da će se fudbal razdvojiti na bogate i siromašne, bogati će da ga igraju, a siromašni će biti posmatrači. Pohlepa će preovladati i bogati će uzeti sve, dok ovim drugima ništa neće ostati - kazao je za Telegraf Bogdanović, koji je razočaran pozetom velikih klubova: 

Foto: Reuters

 

- Fudbal je postao trka za novcem. Kao kada deci date šećerlemu, a ono je odmah uzme i baci se na nju. Ali ja pitam, za koga će ga onda oni igrati?

Nije štedeo Florentina Pereza, prvog čoveka Real Madrida, a sada i Superlige. 

- To je jedna matora drtina kojoj bi bolje bilo da ode kraj reke, povede unuke, ukoliko ih ima, i šeta se s njima. Neka iskoristi ovo malo vremena što mu je ostalo na neki lep način, a ne da upropašćava fudbal koji svi volimo - rekao je Rade Bogdanović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija