• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2021

08:49

PEREZ ISKORISTIO ĐOKOVIĆA DA KROZ NJEGOV PRIMER OBJASNI SUPERLIGU! Kao da smo nekog ubili, a samo smo hteli da SPASIMO FUDBAL!

Fudbal

PEREZ ISKORISTIO ĐOKOVIĆA DA KROZ NJEGOV PRIMER OBJASNI SUPERLIGU! Kao da smo nekog ubili, a samo smo hteli da SPASIMO FUDBAL!

Podeli vest

Predsednik Reala Florentino Perez pojavio se kao gost na radiju "Kadena SER" i pokušao je još jednom da objasni zašto bi ESL bila dobra za fudbal

Ceo svet se digao protiv takmičenja koje na kraju nije zaživelo - Superlige!

Florentino Perez je bio glavni pokretač cele ideje na kojoj se, prema njegovim rečima, radilo poslednje tri godine! 

Foto: Reuters

 

Sve se raspršilo u utorak veče kada je šest engleskih klubova odlučilo da napusti ESL. Već sledećeg dana i ostali su krenuli njihovim stopama! 

Veoma sam razočaran, jer smo na ovom projektu radili tri godine. Možda nismo ljudima dovoljno dobro objasnili o čemu se ovde radi. Format LŠ je star i interesantan je samo od četvrtfinala. Jednostano ne radi dobro i mi smo hteli sistem gde bi svake sedmice imali jake utakmice - rekao je Perez i dodao:

Foto: reuters

 

- Radili smo na brojkama i osećali smo da možemo da zaradimo mnogo, mnogo, mnogo više novca za sve ostale timove. To je poput tenisa. Da biste generisali novac, trebaju vam Đoković, Federer i Nadal na svim turnirima. To su mečevi koje ljudi žele da gledaju.

Foto: ap photo/reuters

 

Prvi čovek Reala je izneo mišljenje o engleskim timovima koji su istupili...

Postojao je jedan deo engleske grupe koji od početka nije imao dovoljno interesovanja, neću reći koji. Zatim je to postalo zarazno i sa ostalima. Ti direktori su uglavnom američki, možda iz NFL ili NBA. Otišli su zbog atmosfere. U fudbalu samo 20 godina i nikad nisam video ovakve pretnje. FIFA je napravila veliki spektakl, kao da smo pustili tomsku bombu. Predsednik UEFA je vršio takvu agresiju prema fudbalskim vlastima u tim zemljama. Kao da smo nekog ubili, kao da smo ubili fudbal. A samo smo hteli da ga spasimo.

Perez je za kraj dodao i to da pomenuti klubovi praktično nisu otišli iz Superlige, jer u ugovoru jasno stoji da ne mogu baš tako da odu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLAKRAJINALONDON

pre 3 godine

Zar ovaj iskoristeni kutron ne zna da se Djokovic upravo bori za nesto suprotno.? Da 'veliki' u tenisu zaradjuju manje a 'mali' vise.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija