• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2021

09:25

LALATOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! Plakaćete kad odem, MOLIĆETE DA SE VRATIM, ali tad će biti kasno!

Fudbal

LALATOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! Plakaćete kad odem, MOLIĆETE DA SE VRATIM, ali tad će biti kasno!

Podeli vest

Partizan je slavio u Novom Sadu u okviru polufinala Kupa Srbije sa 1:0, a trener Vojvodine Nenad Lalatović po običaju je privukao pažnju izjavama nakon meča

Raskol na realciji Nenad Lalatović - rukovodstvo Vojvodine je toliki, da ni uspešni mladi strateg ne vidi sebe na klupi novosadskog tima u narednoj sezoni.

On je uveren da mu uprava neće ponuditi nastavak saradnje, o čemu je sa mnogo emocija pričao nakon poraza od Partizana u polufinalu Kupa.

Foto: Starsportphoto

 

Nakon što se zahvalio navijačima zbog poruke podrške odmah nakon meča, zahvalio im se i na konferenciji.

- Hteo bih da se zahvalim navijačima, dali su mi podršku, ali kad vas navijači vole - ja ne štedim svoje zdravlje i želim da igramo što bolje i efikasnije. Srce mi je puno, malo trenera je doživelo ovo, a da li ću otići ili ne - neću nikoga da molim. Lalatović je to zaslužio, ali ako uprava kluba to ne želi i misli da može bolje sa drugim trenerom koji će napraviti rezultate - ja se sklanjam. Već sad imam dva kluba gde mogu da odem, od srca im se zahvaljujem - rekao je trener Vojvodine i dodao: 

- Novi Sad i Vojvodina su mu u srcu ma šta god se desilo na kraju sezone, tako će biti dok je živ, kaže. Znam da ko god dođe da će biti potrebno mnogo godina da obore taj rekord jer sam ja najuspešniji trener u istoriji kluba. Srećan sam što sam izborio Evropu, to je za moju Vojvodinu. Sigurno da ću ovde kupiti neku nekretninu i ostati da živim u Novom Sadu! Inostranstvo je jedina opcija, zovu ljudi kad su videli da odlazim, moja je želja da se oprobam u inostranstvu i znam da će me ceniti sve više kada odem. Plakaće za mnom i moliće da se vratim, ali tad će biti kasno - poručio je Nenad Lalatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija