• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2021

11:12

DULE SAVIĆ OPLEO PO UEFA! Zaslužili su ovo, primili su tzv. Kosovo, krše statut!

Fudbal

DULE SAVIĆ OPLEO PO UEFA! Zaslužili su ovo, primili su tzv. Kosovo, krše statut!

Podeli vest

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Duel Savić naslađuje se problemima u kojima je UEFA zbog Superlige Evrope, koja je doduše doživeka krah za samo dva dana

Dušan Savić smatra da je Evropska fudbalska federacija dobila što je zaslužila.

- UEFA je zaslužila ovo, kada je tzv. Kosovo primila u članstvo. 4. stav statuta kaže da članice mogu da budu samo države priznate u UN, pošto nisu poštovali svoj statut i ovo su zaslužili - rekao je za Prvi televiziju Dule Savić, a ne smatra da je borba UEFA i Superlige završena.

Ovo nisu mali klubovi i neće to tek tako da se završi. Tačka ovde nije stavljena. Malo će se primiriti, pa se nastavlja. JP Morgan je uložio 6 milijardi, a hoće još više i oni sada deluju neozbiljno pa će sigurno biti zanimljivo da se vidi i njihova reakcija.

Foto: Starsportphoto

Dušan Savić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija