• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2021

09:59

TENZIJA RASTE! KO ĆE U NIŽI RANG? Ne pamti se ovakva završnica u Superligi! EVO KAKO STOJE STVARI!

Fudbal

TENZIJA RASTE! KO ĆE U NIŽI RANG? Ne pamti se ovakva završnica u Superligi! EVO KAKO STOJE STVARI!

Podeli vest

Već od leta se Superliga Srbije vraća na sistem sa 16 klubova, a već dugo se vodi polemika da li je bolje imati samo 10 ili 12 poput npr. Hrvatske

Ove sezone ispada čak šest klubova iz elitnog ranga Srbije, a u nižem rangu su već sada OFK Bačka, Mačva, i Zlatibor.

Ugroženo je BAR devet klubova! Napredak i Rad su nanizali po četiri pobede. Građevinari su totalni hit proleća!

Dobili su izabranici Milana Milanovića direktne rivale u borbi za opstanak, pre svih Napredak i Novi Pazar! Nadigrali su i favorizovanu Vojvodinu, a još početkom prolećnog dela sezone osvojili bod protiv TSC-a... Ukoliko ovako nastave, opstanak se neće dovoditi u pitanje!

Foto: Starsportphoto

 

U subotu su svi oni koji strepe za opstanak uzeli bodove, ali je Radnički iz Niša u nedelju remizirao sa Radnikom i sada je ispod crte!

Ipak, krenimo redom! Inđija je u ovom momentu 17. na tabeli, šest bodova ispod crte i ona je u najtežem položaju! Ni raspored ne ide "zelenima" na ruku, jer će gostovati Radničkom, Spartaku i TSC-u, a kod kuće igrati sa Mačvom i Proleterom. Slabe su šanse, ali nada umire poslednja!

Sa druge strane, Novi Pazar ima znatno bolji raspored, ali mu je mnogo važno šta će da uradi u sredu protiv Voždovca, koji takođe  strepi! Prvi iznad sutra su izabranici trenera Rogana!

Potom Novopazarcima sledi duel sa OFK Bačkom, pa Mladost kod kuće, Metalac u Gornjem Milanovcu i Napredak, na domaćem terenu. Praktično sve okršaji sa direktnim rivalima u borbi za opstanak.

Foto: Starsportphoto

 

Položaj Radničkog je veliko iznenađenje! Imaju samo jednu pobedu iz 10 kola i Nišlije su sada u zoni ispadanja. U četvrtak moraju da savladaju Inđiju kako bi imali čemu da se nadaj! Onda im sledi duel sa Vojvodinom na Karađorđu, pa direktan okršaj Radom, a onda sa Zlatiborom i OFK Bačkom pokušavaju da spasu goli život. Ako ne bude do tada kasno!

Tim iz Kruševca je uhvatio zalet! Napretku predstoje dva teška duela sa TSC-om i Čukaričkim! Onda Voždovac, pa Mladost i na kraju Novi Pazar u gostima. Biće pakleno teško Čarapanima!

Javor očekuje duel sa Spartakom u četvrtak, pa Proletera, Bačke Topola, Čukarički i Voždovac u poslednjem kolu! Nimalo lak zadatak!

Foto: Starsportphoto

 

Voždovac, je, takođe neočekivano u teškom položaju u ovom momentu! U sledećem kolu su Zmajevi u Novom Pazaru, pa sledi put u Lučane, pa na "krovu" dočekuju Napredak! A onda Partizan u Humsko! Za kraj će ugostiti Javor!

Rad sledeći izazov ima Milanovcu protiv Metalca! Crvenu zvezdu je odmah nakon tog meča! Onda ide duel sa Nišlijama, a za kraj im preostaje da se nadaju bodovima protiv Mačve i Spartaka u Subotici.

Foto: Starsportphoto

 

Proleter posle jednog boda osvojenog u poslednjih šest kola dočekuje Partizan, onda putuje u Ivanjicu, pa čeka Radnik, ide na noge Inđiji i zatim ima duel sa Vojvodinom.  Pretežak raspored!

Metalac u narednom kolu čeka Rad, ako prekine trijumfalnu seriju Građevinara i sačuva sva tri boda u Gornjem Milanovcu gotovo sigurno ostaje u ligi! Potom gostuje Zlatiboru, čeka OFK Bačku i Novi Pazar, a u poslednjem kolu gostuje šampionu, Crvenoj zvezdi! 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ко ће испасти не занима е,али толико очигледног намештања да то ружно за гледати,а ФСС ни да бекне.и онда ми неко каже да је све ок,да треба Панта да остане председник.да је сад све ок јер ето озтишао је кокета.ПА ВИ СТЕ СВИ ЗА РОБИЈУ И БЕЗ СУЂЕЊА

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17