• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2021

11:45

HRVATI U NEVERICI! SRBI, KAKVA VAM JE TO LIGA!? Spomenuli i Napredak!

Fudbal

HRVATI U NEVERICI! SRBI, KAKVA VAM JE TO LIGA!? Spomenuli i Napredak!

Podeli vest

Situacija u Superligi Srbije je jasna kada je gornji deo tabele u pitanju, ali kada je reč o borbi za opstanak - biće "frke" do poslednjeg kola

Mačva, Zlatibor i Bačka su sigurni učesnici Prve lige Srbije naredne sezone.

Još nije sigurno ko će se uz njih u niži rang! Inđija je u najnezavidnijem položaju, a POLA lige je u opasnosti!

HNL (hrvatska liga) ima samo deset klubova, samo tri se bore za opstanak, jedan ispada, dok se u Srbiji od 20 ekipa, čak i šesta nalazi u opasnosti.

Foto: Starsportphoto

Iskusni Kaluđerović i Radiovojević "guraju" Rad ka zoni spasa...

Hrvatski “Indeks“ piše da u ligi od 20 ekipa, četiri kola pred kraj, čak i TSC na šestom mestu mora da strepi, što je nešto što se retko gde moglo videti u Evropi, pa i na svetu.

Teško je uopšte prognozirati ko će ostati u ligi, a neverovatan je napredak ostvario baš Napredak koji je pre pet kola bio jedan od glavnih kandidata za ispadanje, a onda je dobio pet utakmica zaredom i pobegao s dna – ističe ovaj hrvatski portal.

Foto: Starsportphoto

Napredak je mnoge iznenadio u poslednjih nekoliko mečeva, pa i Hrvate...

Kada je reč o borbi za opstanak u Linglong Superligi, TSC se na šestom mestu nalazi sa 49 poena, ima sedam poena više od Rada, koji je prvi ispod crte, pa ne može da kaže da je matematički, pa ni hipotetički siguran. U borbi se nalaze još Metalac, Mladost, Spartak, Javor, Napredak, Voždovac, Radnički Niš, Proleter i Novi Pazar.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
to znaci

pre 2 godine

To znaci da je liga ujednacena osim jednog privilegovanog kluba.

zoran

pre 2 godine

Nemoj tako..Duh ce da nam se uvredi. Ovakva liga ne postoji ni u Severnoj Koreji. O cemu baljezgamo..??

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija