• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2021

16:29 >> 17:24

HAOS U MANČESTERU! Navijači UNIŠTAVAJU OLD TRAFORD! Probijene sve POLICIJSKE blokade! Nezapamćeni neredi u ENGLESKOJ! /FOTO/

Fudbal

HAOS U MANČESTERU! Navijači UNIŠTAVAJU OLD TRAFORD! Probijene sve POLICIJSKE blokade! Nezapamćeni neredi u ENGLESKOJ! /FOTO/

Podeli vest

Navijači Mančester junajteda upali su na Old Traford i uništili inventar na stadionu

Teški dani za Mančester junajted i vlasnike kluba braću Glejzer. Iako su Crveni đavoli "stali na noge" i počeli da pružaju partije u rangu sa renomeom kluba, oko Mančestera vlada atmosfera opšte histerije. 

Foto: Tanjug/AP

Odluka Glejzera da Junajted uđe u Superligu Evrope raspalila je navijače koji od tada prave nerede na ulicama Mančestera, a danas je sve eskaliralo na stadionu i to baš pred veliki derbi sa Liverpulom! 

Sve je počelo ispred klupskog hotela, nakon čega je veliki broj navijača probio policijski kordon, ušao na stadion i počeo da uništava inventar. Stradale su korner zastavice, klupe za rezervne igrače, upaljene su baklje, a haos i dalje traje. 

Foto: Tanjug/AP

Ovo je jedan od najradikalnijih protesta u Engleskoj u poslednjih nekoliko godina, a zbog haosa koji vlada na i oko Old Traforda pitanje je hoće li se danas održati veliki derbi protiv Liverpula koji je na programu od 17:30. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija