• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2021

23:45

MURINJO DOBIO ASTRONOMSKU PLATU! "Posebni" u Rimu potpisao TROGODIŠNJI ugovor!

Fudbal

MURINJO DOBIO ASTRONOMSKU PLATU! "Posebni" u Rimu potpisao TROGODIŠNJI ugovor!

Podeli vest

Odjeknula je tokom današnjeg dana vest da je Žoze Murinjo potpisao ugovor sa Romom i da će Vučicu preuzeti na kraju aktuelne sezone

Žoze Murinjo se vratio u Italiju gde je sa mnogo uspeha vodio Inter, a u novom klubu će imati tri igrača sa kojima je nekada sarađivao. U Romi su trenutno Pedro, Mkitarijan i Smoling, a italijanski mediji javljaju da je tražio tri pojačanja. 

Foto: reuters

Ipak, glavna tema bila je njegova plata koja je uvek paprena! Tako će biti i u Rimu gde će godišnje dobijati po 7.000.000 evra, kako prenose italijanski mediji. Ugovor je potpisan do 2024. godine, a ukoliko odluči da prebaci boravište u Italiju, platiće svega 100.000 evra poreza. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija