• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Anel Grbović

06.05.2021

13:01

RASIM LJAJIĆ PREDSEDNIK FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE?! Novi Pazar apeluje na Vučića!

Fudbal

RASIM LJAJIĆ PREDSEDNIK FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE?! Novi Pazar apeluje na Vučića!

Podeli vest

Uprava fudbalskog kluba Novi Pazar saopštila je da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pruža punu podrsku u borbi protiv "neregularnosti i devijacija u srpskom fudbalu koje su kulminirale u tekućem fudbalskom šampionatu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je borbu države protiv organizovanog kriminala u srpskom fudbalu i uvođenje VAR sistema.

-Sad vam kažem, tu mafijašku bandu iz fudbala, carine, svega, koja vam pušta da se svi smeju penalima koje sviraju da kažem – sve ćemo da ih pohapsimo, rekao je predsednik Vučić gostujući na televiziji Pink.

Foto: Starsportphoto

Duel Novog Pazara i Rada



U saopštenju FK Novi Pazar navodi se da je žalosno je i porazno da mora da reaguje prvi čovek države, a da na sve nepravilnosti i lako predvidive rezultate mnogih utakmice ćute svi u fudbalskoj javnosti.

- Ćute svi, od fudbalske organizacije, preko sportskih komentatora i medija do istaknutih fudbalskih stručnjaka. Kao da postoji zavet ćutanja na očigledne anomalije u našem fudbalu. 
FK Novi Pazar će verovatno biti žrtva raznih zakulisanih igara i čudnih rezultata mnogih utakmica, sa malim šansama da zadrži superligaški status  stoji u saopštenju.


U ovom klubu navode da su zabrinuti za budućnost fudbala u Srbiji i zato predlažu da se sprovedu radikalne reforme.

Foto: Starsportphoto

 


- Prvo trebalo bi održati najhitnije izbore na svim nivoima fudbalske organizacije, a naročito izabrati novo, nekompromitovano rukovodstvo i čelne ljude FSS. Drugo, naš klub za funkciju predsednika FSS predlaže Rasima Ljajića koji bi svojim ugledom, znanjem i energijom mogao da donese neophodne promene -navodi se u saopštenju.

Ovaj klub predlaže reformu celokupnog sistema fudbalskog takmičenja.

- To podrazumeva koncetraciju kvaliteta, jačanje fudbalskih centara, bolju infrastrukturu i posebno rad sa mlađim kategorijama. Posebne promene neophodne su i u sudijskoj organizaciji, bez čije profesionalizacije, poštenja i kredibiliteta nema ozdravljenja našeg fudbala - kažu u FK Novi Pazar.

Na kraju, ovaj klub predlaže da nadležni državni organi ispitaju i istraže sve sumnjive utakmice i kazne one koji su, ako se dokaže, kršili zakon.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 2 godine

Da li su ovi ljudi normalni?trebalo bi vodoinstalatera da postave pa zar fudbaler ne treba da napokon dodje na to mesto?ajmo politicari da udju da kontrolisu karte u busu dokle vise ludilo...

AS

pre 2 godine

SLAŽEM SE. KAKAV LJAJIĆ, KAKVI POLITIČARI. FUDBAL FUDBALERIMA.

dekduba

pre 2 godine

haahahahahhaaha a mogao bi i Muamer Zukurlic. Pazar zaboravio da je sa 10. mesta prve lige usao u super ligu. Ili su zaboravili da njihovu navijaci pevaju aliji, zutoj kuci, taciju i oricu. Besraman klub koji je pitanje da li zasluzuje da igra i drugu ligu. Sport pripada sportistima a ova zemlja ih je dala mnogo u prethodnim decenijama

Bara

pre 2 godine

Podrska Rasimu. Boljeg nismo imali a on ke najbolji. I NS daje podrsku za Rasima

Sloba

pre 2 godine

U bree, gde nadje njega, on ne odgovara, mnogo je posten...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija