• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.05.2021

15:41

KASNO SI SE SETIO! Azar se sada izvinjava navijačima!

Fudbal

KASNO SI SE SETIO! Azar se sada izvinjava navijačima!

Podeli vest

Real Madrid nije prošao u finale Lige šampiona, ali Edena Azara ta činjenica nije doticala

Fudbaler Real Madrida Eden Azar izvinio se i rekao da nije želeo da uvredi navijače tog kluba, nakon što se smejao i šalio sa igračima Čelsija posle poraza u revanš utakmici polufinala i eliminacije iz Lige šampiona.

- Žao mi je. Pročitao sam mnogo mišljenja o meni, nisam nameravao da uvredim navijače Real Madrida. Oduvek mi je bio san da igram za Real Madrid i došao sam ovde da bih pobedjivao. Ova sezona nije gotova i zajedno moramo da se borimo za titulu u La ligi. Napred Madrid-  naveo je Azar na društvenim mrežama.

Foto: printscreen instagram

 



Real je ukupnim rezultatom 3:1 izgubio dvomeč polufinala Lige šampiona protiv Čelsija. Londonski klub je u sredu na Stamford Bridžu pobedio sa 2:0, a prošle sedmice bilo je 1:1 u Madridu.

Azar, koji je odigrao 350 utakmica i postigao 110 golova za Čelsi od 2012. do 2019. godine, zamenjen je u završnici utakmice posle slabe igre. Po završetku utakmice belgijski fudbaler je čestitao bivšim saigračima na uspehu, a sa nekim od njih se smejao i šalio i bio dobro raspoložen.

To je naljutilo navijače Reala i pojedine španske medije, a neki navijači su tražili od uprave da prda Azara. Posle 34 kola u Primeri, Atletiko Madrid je prvi na tabeli sa 76 bodova, a Real Madrid i Barselona imaju po 74 boda na drugom odnosno trećem mestu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija