• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2021

17:51

IZNENAĐENJIMA NEMA KRAJA! TRI MEČA-14 GOLOVA! Voždovac RAZMONTIRAO Napredak, Novi Pazar DEKLASIRAO Lučance, a Proleter RUTINSKI sa Radnikom!

Fudbal

IZNENAĐENJIMA NEMA KRAJA! TRI MEČA-14 GOLOVA! Voždovac RAZMONTIRAO Napredak, Novi Pazar DEKLASIRAO Lučance, a Proleter RUTINSKI sa Radnikom!

Podeli vest

Neverovatni rezultati ponovo su viđeni u Superligi Srbije! U okviru 36. kola elitnog ranga takmičenja u našoj zemlji Voždovac je neočekivano lako savladao Napredak 4:2 (3:0), Novi Pazar je takođe sa 4:1 (3:1) oduvao Mladost, dok je Proleter spakovao u mrežu favorizovanog Radnika tri gola 3:0 (0:0)

Svaki meč do kraja sezone Superlige Srbije biće pod budnim okom javnosti, a posebno zbog činjenice da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da će "pohapsiti fudbalsku mafiju".

Poznato je da čak pola lige strepi za opstanak, da je žestoka borba za bodove, ali isto tako je retko ko očekivao da će ove subote timovi koji su na sličnim pozicijama na tabeli biti toliko ubedljivi u odnosu na rivale! 

Voždovac je savladao Napredak koji je bio u neverovatnoj seriji sa 4:2! Precizni su bili za domaćina Purtić u 21. minutu sa bele tačke, Stojčev u 34. i 76, kao i Janković u 39 minutu. Poraz su ublažili Marinković u 62. i Bačanin 20 minuta kasnije!

 

Foto: Starsportphoto

 

Novi Pazar je samleo Lučanksu Mladost sa 4:1! Mrežu su zatresli Hadžibulić u 33, Cise u 39 i Aganspahić u 45+1 i 66. minutu! Za Lučance je jedini bio precizan Jovanović u 22. minutu susreta!

 

 

Foto: Starsportphoto

 

Proleter je predvođen Filipom Kneževićem ubedljivo savladao tim iz samog vrha tabele! Poražen je Radnik sa 3:0, a Knežević je sa penala u 63. minutu done vođstvo, povisio je Mirosavljev tri minuta kasnije, a već pomenuti Knežević je postavio konačni rezultat u 69. minutu meča! 

I dalje je trka nikad neizvesnija!

U nedelju se sastaju od 14:30 Metalac-Bačka, TSC-Javor, Spartak-Inđija,Mačva- Vojvodina, Radnički Niš- Rad. Čukarički dočekuje Partizan u 16:40, a Crvena zvezda Zlatibor u 18:45.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija