• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2021

09:44

BURA OKO HRVATA SE I DALJE NE STIŠVA! Prihvatio ponudu Leva da igra za Nemačku, a sada se oglasio i OBJASNIO ZAŠTO!

Fudbal

BURA OKO HRVATA SE I DALJE NE STIŠVA! Prihvatio ponudu Leva da igra za Nemačku, a sada se oglasio i OBJASNIO ZAŠTO!

Podeli vest

Fudbaler Štutgarta, Borna Sosa, rešio je da igra za reprezentaciju Nemačke i za ovu reprezentaciju bi mogao da nastupi već na Evropskom prvenstvu

Digla se velika prašina u Hrvatskoj prethodnih dana kada je odjeknula vest da je njihov fudbaler Borna Sosa rešio da igra za Nemačku!

Odlični fudbaler je rešio da se oglasi i otkrije kako ga je Hrvatska izgubila!

On je fudbaler Štutgarta u kojem uspešno nastupa od 2018. godine. Igrao je za sve selekcije Hrvatske, osim za seniorsku.

Sosa je hrvatskom "Indeksu" je otkrio kako je do toga došlo.

- Odlučio sam se za Nemačku jer već imam 24 godine, tri godine igram u Bundesligi, a i dalje sam bez nastupa u A reprezentaciji. Shvatio sam da Hrvatska ne računa na mene i da smatraju da na mojoj poziciji imaju bolje igrače. Poštujem taj stav i njihovu odluku, nema ljutnje i ostajemo u dobrim odnosima. Moja je odluka da igram za Nemačku -rekao je Sosa.

Foto: printscreen

 

Otkrio je da FS Hrvatske uopšte nije mario za njega, sve dok se nije čulo da je izabrao Nemačku.

- Ove sezone nisam imao nikakav kontakt s osobama iz hrvatske A reprezentacije i niko me nikada nije zvao iz HNS-a. Prvi put sa (selektorom Zlatkom) Dalićem sam razgovarao jutros, kada je izašla vest da sam se odlučio za reprezentaciju Nemačke. Da sam ranije dobio Dalićev poziv i zaigrao u martu, ili tamo prošle godine kad je bilo prilika, igrao bih za Hrvatsku. Bilo je dosta okupljanja, a ja više nemam 17, nego 24 godine. Nažalost, nije bilo ostvarivo da dobijem poziv Hrvatske i putevi su nam se razišli - zaključio je Borna Sosa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija