• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

12.05.2021

14:39

PEŠIĆU LETE RAKETE IZNAD ZGRADE A ON ZA INFORMER.RS PORUČUJE! BRIGA ME ZA FUDBAL! Hoću kući, glava mi NIJE MIRNA! /VIDEO/

Fudbal

PEŠIĆU LETE RAKETE IZNAD ZGRADE A ON ZA INFORMER.RS PORUČUJE! BRIGA ME ZA FUDBAL! Hoću kući, glava mi NIJE MIRNA! /VIDEO/

Podeli vest

Srpski fudbaler Aleksandar Pešić trenutno brani boje Makabija iz Tel Aviva, ali ono što se ovih dana dešava u Izraelu, neopisivo brine sjajnog napadača, koji se oglasio za naš portal

Situacija u pojasu Gaze je sve napetija! Stanovnici Izraela nemaju sna! Mrtvi se broje, a ne nazire se rešenje... Nekolicina srpskih sportista među kojima je Aleksandar Pešić, sa strepnjom iščekuju rasplet situacije! 

Pozvali smo nekadašnjeg napadača Crvene zvezde koji je baš u tom momentu naručivao hranu!

- Izvinite na čekanju, ali zaista ne želim da izlazim napolje, zato sam zvao dostavu! Na ulicama nema gužve kao inače, sedim sa prijateljima koji igraju u Bnej Jahudi, jer ni njima nisu tu porodice, pa nam je lakše kada smo zajedno- u jednom dahu ispričao je sjajni ofanzivac!

 

 

Otkrio je Pešić kako njegovi u Srbiji podnose novonastalu situaciju!

- Strašno! Ako se majci ne javim na telefon, odmah brine! Sa ženom se čujem non-stop! Verujte mi ako makar na kratko ne pogledam u mobilni imam ogroman broj poruka i poziva! Stanje je alarmantno i ne osećam se bezbedno! Želim što pre da odem, najviše zbog porodice koja ovoliko brine, ne želim to da im radim! Imam dete koje uskoro puni tri godine! Fudbal me sada jednostavno ne zanima!

Želi ubojiti napadač da pokuša na lep način da razgovara sa klubom!

- Baš čekam da dođe partner mog menadžera, pa da porazgovaramo sa upravom! Sutra je zakazan trening u gradu blizu Tel Aviva za koji tvrde da je bezbedan i da ćemo ostati u hotelu! Jednostavno ne želim! Glava mi nije ovde! Hoću da budem sa porodicom i imam punu njihovu podršku! Izraelci su bili ubeđeni da Tel Avivu ne može ništa da se desi i evo- desilo se! Kako da igram fudbal, kada se mnogi brinu za moj život, a ni meni nije svejedno! Nije to pitanje hrabrosti! Bio sam mali kada se desilo bombardovanje u Srbiji, ali verujete kada vidim slike saigrača koji šćućureni leže sa svojim najmilijima u nekim sobicama, sve mi se vrati! Do kraja su ostala još tri meča i Kup, i koliko god da su mi dragi igrači i koliko god voleo klub, jednostavno smatram da ne mogu da pružim ono što se od mene očekuje! Bitniji mi je moj život i stanje mojih najbližih od lopte - zaključio je Aleksandar Pešić za Informer.rs

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

EKSKLUZIVNO IZ IZRAELA ZA INFORMER.RS! Bivši fudbaler MILANA I LEĆEA o PAKLU kroz koji prolazi sa porodicom!
Fudbal

EKSKLUZIVNO IZ IZRAELA ZA INFORMER.RS! Bivši fudbaler MILANA I LEĆEA o PAKLU kroz koji prolazi sa porodicom!

Eksplozije potresaju Gazu i ove srede, nakon teške noći u kojoj su nastavljeni sukobi Izraelaca i Palestinaca. Brazilac Markus Diniz fudbaler Petah Tikve, koji je u prošlosti imao zapaženu karijeru u Italiji i Švajcarskoj, već četiri godine igra u Izraelu, a za Informer.rs je ekskluzivno pričao kako sa porodicom preživljava teške dane koji su zadesili ovu zemlju

12.05.2021

13:23

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17