• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2021

21:49

OD SVEG SRCA ŽELIM SVE NAJBOLJE VOJVODINI! Nisam ja ODLUČIO de ODEM! /VIDEO/

Fudbal

OD SVEG SRCA ŽELIM SVE NAJBOLJE VOJVODINI! Nisam ja ODLUČIO de ODEM! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine i Spartaka iz Subotice odigrali su danas nerešeno 1:1 na stadionu ,,Karađorđe''

Trener Vojvodine, Nenad Lalatović je rekao da je rezultat bio u drugom planu zbog smrti Milana Kosanovića.

– Najpre bih izjavio saučešće porodici Kosanović. Na veliku žalost, izgubio je bitku sa koronom. Srpski fudbal i Vojvodina izgubili su sjajnog stručnjaka i velikog čoveka. Otišao je prerano. Žao mi je njegovog sina, koji je dolazio svaki dan sa svojim ocem na stadion i zato smo danas svi u crnini – izjavio je Lalatović.

Foto: Starsportphoto

 

Zatim se osvrnuo na utakmicu i čestitao igračima na odličnoj sezoni.

– Ovaj meč nije mogao ništa ni da nam donese, niti da odnese. Igrali smo bez četiri, pet standardnih igrača. Nisam bio zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, ali zato smo se popravili u drugom. Izjednačili smo posle jedne prelepe akcije, Mrkaić je dao lep gol, kasnije smo imali još jednu stopostotnu šansu. Želim da čestitam mojim momcima na svemu, ostali smo na trećoj poziciji, da li ćemo tu i ostati, meni i mojim igračima nije sada toliko bitno. Neki od njih nisu želeli danas da rizikuju, da se ne povrede, jer nisu dobili nove ugovore i ja ih apsolutno razumem. Zašto bi rizikovali svoje karijere zbog Vojvodine, jer ovde izgleda ne postoji nagrada za dobar rad i za uspeh, za trofeje, za obaranje klupskih rekorda, za najviše pobeda u istoriji Vojvodine – rekao je Lalatović.

Za kraj je rekao da iz Vojvodine odlazi punog srca i da namerava da se vrati jednog dana.

– Meni je puno srce jer znam šta sam dao ovom klubu i znam da je ovaj klub meni dao mnogo. Znam šta sam dao navijačima Vojvodine i šta su oni dali meni. Transparent koji su mi posvetili, ne verujem da je dobio ijedan trener Vojvodine. Žao mi je što odlazim, ja to nisam želeo, ali jeste gospodin Samardžić. Mislim da nije bilo ni vreme, a ni mesto za onakve izjave u danu kada je srpski fudbal ostao bez jednog velikog stručnjaka, ali je još jednom sam sebi dao gol. Danas je trebalo da pričamo o tome da je Vojvodina izgubila jednog velikog čoveka kao što je Kosanović i takva izjava mu nije bila potrebna – istakao je Lalatović i nastavio:

- O mom odlasku odlučivalo je nekoliko ljudi, Upravni odbor, ja njih ni ne poznajem niti mi je njihovo mišljenje bitno. Oni su prolazni, oni će otići, a ja ću se jednog dana vratiti, da osvojim sa svojom Vojvodinom titulu. Ja od sveg srca Vojvodini želim sve najbolje. Sve ono što bih poželeo svojoj porodici, želim i Vojvodini – naglasio je Lalatović koji nije želeo da otkrije gde će nastaviti karijeru, samo je pomenuo „da ima ponuda“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija