• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2021

20:09 >> 20:10

LESTER ISPISAO NOVE STRANICE ISTORIJE! "Lisice" prvi put ŠAMPIONI u FA Kupu! /VIDEO/

Fudbal

LESTER ISPISAO NOVE STRANICE ISTORIJE! "Lisice" prvi put ŠAMPIONI u FA Kupu! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Lestera osvojili su FA Kup pobedom nad Čelsijem u finalu

Prvi put u istoriji kluba, nakon četiri ozgubljena finala Lester je šampion FA Kupa! Uspeo je Brendan Rodžers ono što nije pošlo za rukom mnogim menadžerima pre njega, a u vitrine "Lisica" stiže novi trofej!

Foto: Tanjug

Lester je u finalu nadigrao finalistu Lige šampiona - Čelsi sa 1:0 (0:0), a jedini gol na meču postigao je Juri Tijelemnas u 64. minutu!

Imao je Čelsi svojih prilika večeras, ali je Kasper Šmajhel sve branio na Vembliju i doneo radost "lisicama". U samom finišu meča uspeo je bivši igrač Lestera Ben Čilvel da donese izjednačenje Čelsiju, ali je nakon konsultacija sa VAR sobom gol poništen zbog ofsajda!

https://streamgg.com/ib/zzbOtPFWwT

Lesteru do kraja prvenstva ostaje šansa da zadrže mesto u "top četiri" kako bi se vratili i u Ligu šampiona, dok se Čelsi sprema za finale Lige šampiona koje je na programu 29. maja na Dragau u Lisabonu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija