• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2021

21:39

FUDBALSKA SRBIJA OPET CRVENI OD STIDA! Novi skandal, fudbaleri Dinama napustili teren!

Fudbal

FUDBALSKA SRBIJA OPET CRVENI OD STIDA! Novi skandal, fudbaleri Dinama napustili teren!

Podeli vest

Novi skandal u srpskom fudbalu! Utakmica 33. kola Prve lige, između Radničkog i Dinama, prekinuta je u 64. minutu, jer su se gosti iz Vranja povukli sa terena.

Glavni sudija utakmice u Sremskoj Mitrovici, nekadašnji internacionalac Milan Ilić, svirao je kraj, pri rezultatu 1:1. Gostujući fudbaleri, na nagovor odgovornih ljudi iz kluba, ostali su dosledni u odluci da se povuku sa terena. 

Iako suspendovan, utakmicu je uživo posmatrao Dragan Antić, šef struke Dinama, prenosi Sport klu, Antić je utakmicu posmatrao van tribina, na prostoru između delegatske kućice i klupe gostujućeg tima.

Fudbaleri Dinama povukli su se sa terena posle izjednačujućeg pogotka Radničkog, u 54. minutu. a iako nije bilo spornih detalja, napravili su skandalozan potez, ne mareći na posledice.

Službena lica ispoštovala su proceduru, sačekala da prođe predviđen vremenski period i posle deset minuta oglasila kraj. Posle meča nije bilo incidenata – prvotimci prvoligaša iz Vranja aplauzima su ispratili sudiju Ilića i mahače, Čedomira Andrejića i Nenada Kurčubića, sa stadiona.

Prethodno je Dinamo poveo iz penala golom Marka Keče u 15. minutu, a izjednačenje je stiglo u 54. minutu preko fudbalera iz Gane Ibrahima Mustafe.

Vranjanci su definitivno ispali iz Prve lige, Radnički je ranije obezbedio opstanak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija