• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2021

22:06

NAVIJAČIMA ISPUNJENA ŽELJA! Posle više od POLA DECENIJE Benzema oblači dres reprezentacije!

Fudbal

NAVIJAČIMA ISPUNJENA ŽELJA! Posle više od POLA DECENIJE Benzema oblači dres reprezentacije!

Podeli vest

Napadač Real Madrida Karim Benzema na velika vrata vraća se u nacionalni tim Francuske

Karim Benzema vratio se u reprezentaciju Francuske posle gotovo šest godina otkako je poslednji put nosio dres Trikolora!

On je pre više od pola decenije izbačen iz nacionalnog tima!

Povratak je na zvaničnoj konferenciji za novinare potvrdio selektor Didije Dešan.

- Da, vratio se. Zašto se ne bi vratio? Niko nema mogućnost da vrati vreme unazad i promeni sve što se dešavalo. Moramo da razmišljamo o sadašnjosti i onom što će biti u budućnosti. Čeka nas veliki cilj, jako važan cilj! Videli smo se i pričali, jako dugo. Posle toga, dugo sam razmišljao i doneo odluku koju sam doneo. Neću da otkrijem ni reč naše priče, to je između nas.

Našao se tako Benzema na listi od 26 igrača koju je izdiktirao selektor Didije Dešan. Benzema je u karijeri odigrao 81 meč za Trikolore i postigao 27 golova, a od 2015. godine nije nosio dres nacionalnog tima kada je dao dva gola Jermeniji. A, onda je došlo do skandala koji ga je ostavio bez reprezentativnog dresa. On sa 33 godine igra vrhunski fudbal u Real Madridu, dao je 29 golova i upisao osam asistencija na 45 utakmica ove sezone.

Videćemo kako će se uklopiti pored Kilijana Mbapea i Antoana Grizmana! Prva utakmica Francuza je protiv Nemačke  15. juna!

SPISAK FRANCUSKE ZA EURO!

GOLMANI: Ugo Loris (Totenhem), Stiv Mandanda (Marselj), Majk Menjan (Lil);

ODBRANA: Benžaman Pavar (Bajern), Leo Duboa (Lion), Rafael Varan (Real), Kurt Zuma (Čelsi), Presnel Kimpembe (PSŽ), Klemon Lengle (Barselona), Lukas Ernandez (Bajern), Luka Dinj (Everton), Žil Kounde (Sevilja);

VEZNI RED: Ngolo Kante (Čelsi), Pol Pogba (Mančester Junajted), Adrijan Rabio (Juventus), Korentin Toliso (Bajern), Musa Sisoko (Totenhem), Toma Lemar (Atletiko Madrid);

NAPADAČI: Markus Tiram (Borusija Menhengladbah), Kingsli Koman (Bajern), Kilijan Mbape (PSŽ), Antoan Grizman (Barselona), Olivije Žiru (Čelsi), Karim Benzema (Real Madrid), Visam Ben Jeder (Monako), Usman Dembele (Barselona) .


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija