• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2021

13:43

KRISTIJANO JE NJIMA ODUŠEVLJEN! Oni će NASLEDITI Mesija i mene!

Fudbal

KRISTIJANO JE NJIMA ODUŠEVLJEN! Oni će NASLEDITI Mesija i mene!

Podeli vest

Po mnogima dva najbolja fudbalera u poslednjoj deceniji, a za neke i u istoriji ovog sporta su Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi! Portugalac je otkrio koja dva igrača vidi kao nekoga ko može da dostigne uspehe njegovog najvećeg rivala i njega

Juventus i Barselona će ostati bez titula ove sezone, a samim tim i Ronaldo i Mesi bez novih trofeja!

Samo je hrvatski reprezentativac Luka Modrić u prethodnih 13 godina uspeo da prekine njihovu dominaciju i osvoji Zlatnu loptu. 

Foto: Tanjug

 

Ronaldo je sada otkrio koga vidi kao njihove naslednike!

- Teško je upreti prstom u samo jednog igrača, ali uzbudljivo je gledali ovu novu generaciju koja dolazi. Erling Holand i Kilijan Mbape su momci koji dolaze i fantastični su. Neki igrači mogu imati jednu ili dve sjajne sezone, ali oni najveći sposobni su da drže visok nivo jako dugo. Za to je potrebno jako puno truda i rada - rekao je napadač Juventusa.

Foto: Tanjug/AP

 

On se nada da će ga generacije pamtiti kao nekoga ko je uvek davao sve od sebe.

- Nadam se da će me pamtiti kao velikog igrača, kao nekog ko je naporno radio i uvek davao sve od sebe da pomogne timu. Smatram da sam time zaslužio svoje mjesto u istoriji - zaključio je Ronaldo.

Foto: Reuters

 

On je ove sezone dao 29 golova u 33 utakmice, a posle neuspešne sezone Juventusa puno se priča o tome da bi mogao da napusti tim. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija