• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2021

18:00 >> 20:26

RAD I JAVOR ISPALI IZ LIGE! Radnički "PETARDOM" završio sezonu! Novi Pazar preživeo TRILER protiv Napretka!

Fudbal

RAD I JAVOR ISPALI IZ LIGE! Radnički "PETARDOM" završio sezonu! Novi Pazar preživeo TRILER protiv Napretka!

Podeli vest

Nakon kompletirane sezone u Superligi, iz elitnog takmičenja ispali su beogradski Rad i Javor iz Ivanjice

Spuštena je zavesa na ovogodišnje izdanje Lingong Superlige Srbije! Iako šampionska trka nije bila uzbudljiva koliko se očekivalo, borba za "goli život" i opstanak u eliti donela je neophodna uzbuđenja! 

Iako je u jednom momentu deovalo da Rad može da se izvuče iz katastrofalne jeseni i lagano opstane u ligi, Građevinari su remijem sa Spartakom u Subotici ispali iz elite. Imao je tim sa BAnjice i penal u završnici meča, ali je beogradski tim promašio šansu da sa "kreča" ostane u ligi!

Foto: Starsportphoto

Pored Rada, remi Voždovca i Javora označio je da će tim iz Ivanjice naredne sezone igrati u Prvoj ligi Srbije, a da će beogradski "zmajevi" ostati među najboljim timovima u Srbiji. 

Novi Pazar je na svom terenu savladao Napredak sa 2:1 i uspeo da se izvuče iz nezgodne situacije, dok je Radnički "petardom" u Nišu poslao Bačku u niži rang i izborio opstanak. 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Superliga Srbije, 38. kolo:

Voždovac - Javor 0:0

Novi Pazar - Napredak 2:0 (1:0)
Hadžibulić 23, Sise 57

Radnički Niš - Bačka 5:1 (3:1)
Gavić 10, 19, 32 Mitrović 15 - Ratković 20

Spartak Subotica - Rad 1:1 (1:0)
Tufegdžić 11p - Šarić 28

Proleter - Vojvodina 2:0 (0:0)

Tok mečeva:

Drugo poluvreme: 

82. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Petarda Radničkog iz Niša - 5:1!

70. minut - Ostalo je još 20ak minuta do kraja utakmice, po trenutnim rezultatima iz lige ispadaju Rad i Javor!

62. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL! Vodi Proleter u gradskom derbiju protiv Vojvodine - 1:0!

Foto: Starsportphoto

57. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL! Duplira Abdulae Sise prednost Novog Pazara - 2:0!

51. minut - Bez uzbuđenja na startu drugog dela igre!

Prvo poluvreme: 

45. minut - GOTOVO JE PRVO POLUVREME!

40. minut - Miruju mreže u samom finišu prvog poluvremena! Za sada u Prvu ligu ispadaju Javor i Rad!

32. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Het-trik Nenada Gavrića, nova katastrofalna greška odbrane Bačke, sada je pogrešio Žakula - 4:1!

28. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL! Uspeva Rad da izjednači posle fantastične akcije. Tučević je sjajno centrirao i pogodio u "trepavicu" Šarića koji poravnava rezultat u Subotici - 1:1!

23. minut - GOOOOOOOOOOOOOL! Postiže Hadžibulić gol posle tri velika promašaja Novog Pazara, komplikuje se sitauacija na dnu tabele - 1:0!

20. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Smanjuje Bačka sa centra vođstvo Radničkog, Ratković je savladao Kojića - 3:1!

19. minut - GOOOOOOOOOOOOL! "Blickrig" Radničkog na startu meča, ponovo je strelac Nenad Gavrić i to prelepim golom - 3:0!

Foto: Starsportphoto

15. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Sjajan start Radničkog iz Niša, Meraklije su stigle na prag trijumfa nakon samo četvrt sata fudbala u prvom poluvremenu nakon gola Mitrovića - 2:0!

11. minut- GOOOOOOOOOOOOL! Fudbalerima Rada potrebna je pobeda u Subotici, ali je Lazar Tufegdžić postigao gol sa bele tačke i doveo Spartak u vođstvo - 1:0!

10. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Vodi Radnički na Čairu! Strelac je Nenad Gavrić koji je pogodio Pilipovićev bliži ugao i doveo Meraklije do prednosti - 1:0!

5. minut - Za sada mreže miruju širom Srbije! Najbolju priliku imao je Radnički na Čairu, ali je udarac Aleksandra Kovačevića prošao tik pored stative!

1. minut - Utakmice su počele!

18:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmica poslednjeg 38. kola Superlige Srbije! Sve detalje sa mečeva možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija