• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2021

12:47

SRBIJA GLEDA I NE VERUJE! Sudija pitao kamermana da li je bio penal! K'o suza, brate! /VIDEO/

Fudbal

SRBIJA GLEDA I NE VERUJE! Sudija pitao kamermana da li je bio penal! K'o suza, brate! /VIDEO/

Podeli vest

Nedeljama je srpski fudbal u centru pažnje zbog nameštanja mečeva, a ako ste mislili da ste sve videli i čuli prevarili ste se

Nedavno je potvrđeno da će VAR tehnologa na srpskim terenima  zaživeti od početka sledeće sezone.

Ali, izgleda da će tada biti zvaničnom jer sudije već nemaju video pomoć. Na društvenim mrežama se pojavio jedan snimak iz niže lige gde glavni sudija meča razgovara sa kamermana kako bi utvrdio da li je bio penal za "crvene."

Sudija je najpre pokazao na belu tačku, da bi posle protesta "plavih" dotrčao do tribina i upitao kamermana:

- Šefe, da li ima kontakta ovde? Možeš li da vratiš snimak?

Na to mu je kamerman odgovorio:

- K'o suza brate, k'o suza penal!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ftbl.serbia (@ftbl.serbia)

 

Sudija se potom okrenuo i potvrdio svoju odluku obrazloženjem da mu je kamerman poručio da se kontakt vidi, što se nije svidelo golmanu "plavih" koji je skinuo dres i ljutito napustio teren.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija