• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2021

14:47

MITROVIĆ NA CENI! Turci u klinču zbog srpskog napadača!

Fudbal

MITROVIĆ NA CENI! Turci u klinču zbog srpskog napadača!

Podeli vest

Roma je zainteresovana za srpskog napadača Aleksandra Mitrovića, ali u trku su ušli i Turci

Srpski golgeter Aleksandar Mitrović od naredne sezone bi mogao da predvodi napad Bešiktaša, prenose turnski mediji.

Istanbulski "orlovi" žele da pojačaju tim za učešće u Ligi šampiona, a u reprezentativcu Srbije vide igrača koji može da ih predvodi do sjajnih rezultata. 

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović napušta Fulam

Ali, to nije sve. Za Mitrovića je zainteresovan i Fenerbahče, koji je prvi potvrdio da je prvi zatražio pregovore sa Fulamom o angažovanju 26-godišnjeg centarfora.

Foto: Tanjug

 

Bešiktašu je učešće u Ligi šampiona jak adut u pregovorima sa Mitrovićem. Videćemo kakave su šanse Bešiktaša i Fenerbahčea da angažuju Mitrovića.

Oba kluba žele da pozajme reprezentativca Srbije, dok Mitrović želi da raskine ugovor sa londonskim klubom koji se vraća u Čempionšip.

Drugi problem je jaka konkurencija. Za Mitrovića su zainteresovani i Vest Hem, Njukasl i Roma koji mogu da plate 20 miliona funti obeštećenja, koliko je procenjena vrednost srpskog centarfora. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija