• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2021

22:34

SINIŠA FRAPIRAO ITALIJANE I POTKAČIO JUVENTUS! Sanjao sam da će dobiti penal na 0:0!

Fudbal

SINIŠA FRAPIRAO ITALIJANE I POTKAČIO JUVENTUS! Sanjao sam da će dobiti penal na 0:0!

Podeli vest

Jedna od najvažnijih utakmica poslednjeg kola italijanskog prvenstva biće odigrana u Bolonji, gde Juventus gostuje ekipi Siniše Mihajlovića

Juventusu samo tri boda garantuju ostanak u igri za plasman u Ligu šampiona. "Bjankonerima" međutim ni pobeda neće značiti ništa ako Napoli i Milan zabeleže trijumfe u završnih 90 minuta fudbala na "Čizmi".

Trener Bolonje Siniša Mihajlovića je pogodio pre meča glavne sudije utakmice, a pred duel sa "starom damom" opet je zaintrigirao Italijane.

Foto: reuters

Siniša Mihajlović pecnuo Juventus

Miha se na konto svoje prethodne prognoze našalio sa pričom o snu u kome je Juventusu sviran penal.

- Juče sam bio u bolnici na kontroli i morao sam da čekam, pa sam dremnuo. Probudili su me baš u momentu kad je Paulo Dibala krenuo da izvede penal za Juve pri rezultatu 0:0. Ne znam šta se dalje desilo. Pitam se da da li je to nešto značilo... - nasmejao je Miha italijanske novinare i u svom stilu prozvao "staru damu"..

Srpski trner je, pdosetimo, nedavno najavio da će za meč biti delegirani Paolo Valeri (glavni) i Pjer Đakomeli (VAR sudija), i upravo će ova dvojica sudija deliti pravdu u nedeljnom meču.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija