• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2021

19:59

NEVIĐENA DRAMA U PRIMERI! Atletiko bio na KOLENIMA, pa postao ŠAMPION! /VIDEO/

Fudbal

NEVIĐENA DRAMA U PRIMERI! Atletiko bio na KOLENIMA, pa postao ŠAMPION! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Atletiko Madrida savladai su Real Valjadolid sa 2:1 (0:1) u 38. kolu i osvojili titulu u Primeri

Na kraju "hepiend"! Atletiko je svrgnuo sa trona Real Madrid i Barselonu i posle osam godina osvojio trofej u La Ligu! Kao i cela sezone, tako i poslednja utakmica donela je mnogo turbulencija, Jorgandžije su gubile sa 1:0 do gola 57. minuta kada je Korea izjednačio. 

Luis Suarez je na Vandu Metropolitanu stigao da bi doneo trofej i uspeo je, kao i u prethodnom kolu, Urugvajac je u 67. minutu postigao gol vredan tri boda i vredan titule!

U isto vreme Real je takođe preokrenuo rezultat protiv Viljareala i to u samom finišu meča, ali Blankosima 2:1 nije dovoljno da se domogne novog pehara, već će "kraljevski klub" morati da se zadovolji drugim mestom.

Barselona je u poslednjem kolu savladala Eibar sa 1:0 i postala tim iz Baskije u Segundu!

Betis slavio sa 3:2 u Vigu kako bi otišao u Ligu Evrope, Ueska imala sve u svojim rukama i ipak ispala u Segundu. Elče pobedom nad Atletiko preživeo još jednu sezonu u Primeri, dok ćemo Sosijedad gledati u LE naredne sezone, u poslednjem kolu pobedio je Osasunu 1:0.

PRIMERA

38. kolo


Petak

Levante - Kadiz 2:2 (1:2)
Rodžer 8, Melero 58 - Negredo 14, Akapo 32

Subota

Selta - Betis 2:3 (1:0)
Aspas 32, Mendez 49 - Iglesijas 53, Fekir 69, Ruiz 73

Eibar - Barselona 0:1 (0:0)
Grizman 81

Elče - Atletik Bilbao 2:0 (1:0)
Boje 28, Guti 73

Ueska - Valensija 0:0

Osasuna - Real Sosijedad 0:1 (0:0)
Perez Huan 86AG

Real Madrid - Viljareal 2:1 (0:1)
Benzema 87, Modrić 90+2 - Pino 20

Valjadolid - Atletiko Madrid 1:2 (1:0)
Plano 18 - Korea 57, Suarez 67

Nedelja

18.30  Granada - Hetafe

21.00 Sevilja - Alaves

 

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija