• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2021

09:56

HRVAT POBESNEO POSLE MEČA! Sram vas bilo! Ovo je moguće samo u Italiji!

Fudbal

HRVAT POBESNEO POSLE MEČA! Sram vas bilo! Ovo je moguće samo u Italiji!

Podeli vest

Hrvatski trener Ivan Jurić besneo je na novinare posle meča u kom je njegova Verona odigrala 1:1 protiv Napolija i ostavila ga bez Lige šampiona

Napoliju je u poslednjem kolu trebala pobeda kod kuće, vodili su sa 1:0, ali nisu uspeli da sačuvaju tu prednost. 

Verona je "odigrala" za Juventus. Kada je posle meča treneru Verone Ivanu Juriću upućena konstatacija da je njegov tim igrao baš za Juve, a ne za sebe, jer im bodovi ništa ne bi doneli na tabeli, hrvatski stručnjak je pobesneo.

 

Hrvat je to shvatio kao provokaciju, odnosno da su igrači Verone igrali za Juventus, te je dodao:

- To je veliko sr*nje, imajte poštovanja. Meni je ovo nepoštovanje! Ova ekipa je uvek davala sve od sebe, to nije način! Imajte poštovanja - besneo je Jurić kom su iz studija poručili da nije dobro shvatio pitanje, ali se nije obazirao na to.

- Ne, nećete vi ništa da završite! Neću da pričam s vama jer ne pokazujete poštovanje, je l' vam to jasno? Neću vam dopustiti jer me ne poštujete.

Novinar je potom pokušao nešto da objasni treneru.

Ne date mi da postavim pitanje. Činjenica je da je Verona danas igrala drugačije nego u poslednje vreme.

Jurić se dodatno naljutio.

- Dosta, odlazim. Niste uzeli u obzir stanje u kojem je Verona bila u poslednje vreme. Nemate poštovanja. Prikazujete nas pogrešno i ružno. Naša ekipa je uvek davala sve od sebe. Vaš stav i način postavljanja pitanja je pogrešan. Samo u Italiji je moguće da se ovako sumnja. Morate da mi se izvinite zbog sramnog ponašanja! Odmah mi se izvinite - vikao je Jurić.

Napoli je ostao na petom mestu sa 77 bodova, dok se Juventus četvrti sa 78 koliko ima i Atalanta. Milan ima 79 i to su tri tima koja će uz Inter predstavljati Italiju u Ligi šampiona.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija