• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2021

16:22

VELIKI PREOKRET! Srbin ostaje u Italiji!

Fudbal

VELIKI PREOKRET! Srbin ostaje u Italiji!

Podeli vest

Srpski štoper Nikola Maksimović sve je bliže ostanku u Napoliju

Iako je delovalo da Maksimović neće produžiti saradnju sa Napolitancima, te da će bez obeštećenja promeniti sredinu, situacija se posle promene na klupi Napolija značajno promenila. 

Poslednjih šest meseci srpski štoper je dovođen u vezu sa brojnim klubovima, od Intera, Rome, pa sve do premijerligaša poput Evertona, a sada je došlo do velikog preokreta i to na inicijativu Nikole Maksimovića koji bi da ostane podno Vezuva. 

Foto: ap photo

Veliku ulogu u celom poslu mogao bi da odigra Lučano Spaleti koji je preuzeo Napoli i koji bi trebao da izboksuje novi, jači ugovor za srpskog defanzivca. Prethodno, Đenaru Gatuzu to nije pošlo za rukom  zbog loših odnosa sa prvim čovekom kluba  Aurelijom de Laurentisom.

Najviše priče u poslednjem periodu vrtelo se oko Evertona, ali je napuljski novinar Luka Čerikone objasio da od toga nema ništa.

- Karlo Ančeloti je obećao Nikoli Maksimoviću platu od 3.500.000 evra po godini ako dođe u Everton. Trebalo je da štoper potpiše ugovor na tri godine. Posao je propao zato što Ančelotiju nije najbolje išlo u Engleskoj i više nije imao snagu da izgura ceo posao - rekao je Čerikone. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija