• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2021

23:52

HRVATSKA U PROBLEMU! Pored Lovrena i fudbaler Milana pod ZNAKOM PITANJA!

Fudbal

HRVATSKA U PROBLEMU! Pored Lovrena i fudbaler Milana pod ZNAKOM PITANJA!

Podeli vest

Veliki problemi zadeslili su reprezentaciju Hrvatske dve nedelje pred početak Evropskog prvenstva

Trening je zbog povrede u petak napustio stub odbrane, Dejan Lovren, a prognoze lekara nisu optimistične po pitanju nastupa fudbalera Zenita na Euru.

Fudbaler Zenita zadobio je povredu ligamenta kolena i njegov nastup na Evrpskom prvenstvu je upitan.

Lekari predviđaju opravak 2-3 nedelje.

Rok za prijavu igrača za Evropsko prvenstvo je 1. jun u 23:59.

Dan kasnije, u subotu, trening je napustio Ante Rebić. Njega muči povreda mišića lista, a hrvatski fudbaler nije nastupio u poslednjem kolu Serije A.

Foto: reuters

 

Selekciju Hrvatske takođe muči pitanje smeštaja na Evropskom prvenstvu. Vatreni su planirali kamp u u Sent Endrjusu, ali su ga otkazali zbog posebnih pravila koji su u skladu sa pandemijom koronavirusa, tako da su komšije prinuđene da smeštaj nađu u Velsu ili Engleskoj.

Podsetimo, prvi meč na Evropskom prvenstvu, Hrvatska će igrati protiv Engleske 13. juna, a u grupi će igrati još sa Češkom i Škotskom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
smrad

pre 2 godine

Bar će da igraju za razliku od naših princeza

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija