• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2021

19:13

PIKSI SE UPLAŠIO SMENE! Kod nas čim neko DOĐE kažu evo NOVOG selektora!

Starsportphoto

Fudbal

PIKSI SE UPLAŠIO SMENE! Kod nas čim neko DOĐE kažu evo NOVOG selektora!

Podeli vest

Dragan Stojković Piksi je trenutno na pripremama sa reprezentacijom Srbije u Japanu, gde ih očekuju mečevi sa Jamajkom i Japanom

Na put u Japan su ih ispratili legende srpskog fudbala, Ljubomir Vorkapić, Slaviša Jokanović, Ljubinko Drulović i Duško Tošić.

Srbija će prvi meč odigrati suta od 10 časova ujutru po našem vremenu.

U razgovoru za FSS, Piksi je prokomentarisao susret za legendama pred put u Japan.

- Uplašio sam se da me ne smene… šta znam… ovde kod nas čim neko dođe da te poseti, odmah kažu evo ga novi selektor - nasmejao se Piksi.

Foto: printscreen/fss

 

- Uvek je lepo videti prijatelje, sesti sa njima, popričati… To je potvrda one konstatacije da oko reprezentacije vlada odlična atmosfera. To druženje je nešto što zaista ne može da se meri ni sa čim. Njihov dolazak, podrška, sve te pozitivne vibracije koje mi šalju, znače puno. Naravno, pričali smo o raznim stvarima… kako igramo, kako bi trebalo da igramo, šta su nam ciljevi, kako je bilo nekada, kako je sada… Uglavnom fudbalske teme koje su meni jako zanimljive. Izuzetno mi je drago što su došli i što će tek da dolaze. Ne samo oni, nego i drugi ljudi kada budu u prilici. Nikome ne branim da se pojavi, štaviše, čini mi zadovoljstvo - dodao je Stojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija