• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2021

14:04

FODEN PROGOVORIO O SKANDALU posle utakmice sa Islandom! Trudio sam se i dobio NOVU šansu!

Fudbal

FODEN PROGOVORIO O SKANDALU posle utakmice sa Islandom! Trudio sam se i dobio NOVU šansu!

Podeli vest

Engleski fudbaler Fil Foden govorio je za Dejli mejl o sukobu koji je nastao prošle godine nakon meča sa Islandom

Foden je zajedno sa svojim saigračem iz reprezentacije Mejsonom Grinvudom u sobu doveo dve sestre - Nadiju Gunarsdotir i  Laru Klausen.

 

 

Nakon tog skandala, trener Sautgejt ga je vratio u Mančester.

- Napravio sam ogromnu grešku, ali Geret (selektor, Sautgejt) mi je rekao da nastavim da se trudim i da ću dobiti novu šansu. Morao sam da se borim baš zbog toga što ne postoji mnogo trenera koji bi učinili ovako nešto - rekao je Fil Foden za Dejli Mejl, a onda je nastavio s rečima hvale za svog selektora.

 

 

Fudbaler Mančester Sitija se ofarbao u sivu boju aludirajući na čuvenog Pola Gaskojna koji je ovakvu frizuru imao na Evropskom prvenstvu 1996. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija