• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2021

16:56

ŠVAJCARCIMA SE VRATILO ZA KRAĐU PROTIV SRBIJE! VAR napokon pokazao SVRHU i doneo bod VELSU! /FOTO/

Tanjug/AP

Fudbal

ŠVAJCARCIMA SE VRATILO ZA KRAĐU PROTIV SRBIJE! VAR napokon pokazao SVRHU i doneo bod VELSU! /FOTO/

Podeli vest

Fudbaleri Velsa i Švajcarske remizirali su na startu Evropskog prvenstva

Ostvorili su Italijani i Turci 16. po redu Evropsko prvenstvo u fudbalu, Azuri su bili izuzetno sigurni na startu, a rezultat drugog dana savrešno im ide na ruku! Velšani i Švajcarci podelili su bodove na Olimpijskom stadionu u Bakuu, posle 90 minuta fudbala bilo je 1:1 (0:0). 

Foto: Tanjug/AP

Za razliku od meča protiv Srbije sa prošlog Svetskog prvenstva kada su sudije (Felik Brih) pomogle Švajcarcima i nisu svirale očigledan penal za Orlove, danas je VAR napokon pokazao svrhu. Gavranović je bio u očiglednom ofsajdu, pomoćne sudije nisu reagovale, ali je nakon analize stigla prepravka i gol napadača Dinama je poništen! 

Foto: Tanjug/AP

Švajcarska je bila mnogo bolja u prvom poluvremenu, ali golova nije bilo posle prvih 45 minuta. Ipak, na startu drugog dela igre Bril Embolo je iskoristio savršen centaršut Đerdana Šaćirija i doveo svoju reprezentaciju u prednost. 

Foto: Tanjug/AP

Razigrao se Vels u nastavku utakmice, a nagrada za ofanzivniji pristup stigla je posle kornera u 74. minutu. Izveli su kratko ostrvljani do Morela, a veznjak Lutona je teledirigovanim pasom pronašao samog Mura na petercu kome nije bilo lako da pošalje loptu iza leđa Jana Zomera. 

U 84. minutu Gavranović je ušao na teren i posle manje od 60 sekundi postigao je pogodak za Švajcarce, ipak, nakon konsultacija sa VAR sobom Klemon Turpan je zbog očiglednog ofsajda poništio gol. 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija