• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2021

22:51 >> 22:52

BELGIJANCI SA POLA GASA DEMOLIRALI RUSE! MAJSTOR Lukaku i drugovi se nisu ni oznojili!

Tanjug

Fudbal

BELGIJANCI SA POLA GASA DEMOLIRALI RUSE! MAJSTOR Lukaku i drugovi se nisu ni oznojili!

Podeli vest

Lako je selekcija Belgije izašla na kraj sa Rusijom i pobedila sa 3:0

Rusi su pretrčali oko četiri kilometra više od današnjeg rivala a nisu ozbiljno ozbiljno da ga ugroze nijednom!

Razlika u klasi je bila očigledna!

Povela je ekipa koja je jedna od favorita u 10. minutu golom Lukakua! 

Romelu Lukaku je došao do lopte nakon greške ruske odmrane i pogodio desni ugao! 

"Kris, volim te", bila je poruka Belgijanca za Kristijana Eriksena, njegovog saigrača iz Intera koji je danas proživljavao dramatične trenutke!

 

 

U 34. minutu viđena je nova lopta u mreži Šunjina! Ovoga puta presudila je njegova greška, kratko je odbio jednu laganiju loptu, na pravom mestu se našao rezervista Toma Menije i on je povisio na 2:0!

 

BELGIJA - RUSIJA 3:0 (2:0)

Strelci: Lukaku 10, 88, Menije 34.minut

Stadion: Sankt Peterburg stadion. Sudija: Mateu Laoz (Španija).

BELGIJA : Kurtoa - Aldervejreld, Bojata, Vertongen - Kastanj (od 27. Menije), Dedonker, Tilemans, T. Azar - Mertens (od 72. E. Azar), Lukaku, Karasko.

RUSIJA: Šunjin - Mario Fernandes, Semjonov, Džikija, Žirkov (od 43. Karavajev) - Ozdojev, Barinov - Zobnin (od 64. Muhin), Golovin, Kuzjaev (od 30. Čerišev, od 64. A. Mirančuk) - Dzjuba.

 

Foto: Tanjug

 

Konačan rezultat postavio je sjajni Lukaku u 88. minutu susreta!

EVROPSKO PRVENSTVO
 

GRUPA B

1. kolo 

Danska - Finska 0:1 (0:0)
(Pohjanpalo 60)

Belgija - Rusija 3:0 (2:0)
(Lukaku 10, 88, Menije 34)

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Olivera Miletović: Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!
Politika

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Olivera Miletović: Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!

Konstitutivna sednica Skupštine Srbije biće nastavljena danas u 10 sati raspravom o izboru predsednika parlamenta. Za predsednicu parlamenta predložena je Ana Brnabić, kojoj su tokom jučerašnje diskusije podršku najavili, između ostalih, Savez vojvođanskih Mađara i Jedinstvena Srbija. Jučerašnji rad Parlamenta obeležilo je nedopustivo i nevaspitano ponašanje opozicionih pripadnika. Šta će biti danas? Na ovu temu u "Info jutru" govorila je novinarka Olivera Miletović.

19.03.2024

08:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59