• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2021

09:39

HEROJ NIJE MOGAO DA NASTAVI DA IGRA SA SLIKAMA DRUGA U GLAVI! Selektor otkrio! Oni su veliki prijatelji! Kapiten nije mogao da dođe sebi i nastavi meč!

Tanjug

Fudbal

HEROJ NIJE MOGAO DA NASTAVI DA IGRA SA SLIKAMA DRUGA U GLAVI! Selektor otkrio! Oni su veliki prijatelji! Kapiten nije mogao da dođe sebi i nastavi meč!

Podeli vest

Dugo će se pričati o drami i užasnim scenama sa Parken stadionu. Vezista reprezentacije Danske Kristijan Eriksen pao je na travu i izgubio svest, a prvi mu je pritrčao kapiten Danskog tima Simon Kjer, koji mu je ukazao pomoć i najzaslužniji je što je Eriksen uspeo da se izvuče

Subotnji događaji na prvenstvu Evrope protekli su u senci borbe za život  Kristijana Eriksena, koji je, srećom, uspeo da dobije najvažniju bitku i preživi posle kolapsa za vreme meča sa Fincima.

Lekarska ekipa se borila da Eriksena ostavi u životu, a moguće i ključnu intervenciju izveo je kapiten tima, heroj Simon Kjer, koji je uspeo da izvuče jezik bespomoćnom saigraču i tako ga spasi najgoreg.

Foto: Tanjug

 

Kjer je bio uz lekarski tim, potom je organizovao saigrače u "živi zid" kojim su branili Eriksena od objektiva kamere, da bi na sve to posle i tešio izabranicu i majku dvoje dece fudbalera Intera.

Zbog svojih dela, Kjer je već poneo epitet junaka Eura, a na pitanje novinara zašto je Kjer rano izašao iz igre protiv Finske, Kasper Hjumland je odgovorio:

Foto: prinntskrin

 

- Kjer je bio previše potresen da bi igrao i morao je da napusti teren. Sve što se dešavalo duboko ga je dirnulo i potreslo, jer su on i Kristijan veliki prijatelji. Nismo bili sigurni da li uopšte može da nastavi utakmicu. Pokušao je, ali nije mogao. Da ja moram da igram u takvoj situaciji, ne znam šta bih uradio. Igrači su to učinili i ne mogu biti ponosniji na njih. Sada su emocionalno iscrpljeni -  istakao je Hjulmand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija