• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

13.06.2021

11:14

SINIŠA MIHAJLOVIĆ ZA INFORMER GOVORIO KAKO JE POBEDIO LEUKEMIJU! Bilo je gusto, ali sad se osećam odlično!

ATA images

Fudbal

SINIŠA MIHAJLOVIĆ ZA INFORMER GOVORIO KAKO JE POBEDIO LEUKEMIJU! Bilo je gusto, ali sad se osećam odlično!

Podeli vest

Bilo je gusto, ali uspeo sam da preguram. Korona je ništa u odnosu na ono što sam preživeo, ali sad mi je zdravlje odlično, kaže Siniša Mihajlović, koji u Srbiji boravi sa celom porodicom

Trener Bolonje i proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović kaže za Informer da je borba sa leukemijom prošlost i da se sad oseća odlično!

Miha sa porodicom boravi u Novom Sadu, a dve godine nije dolazio u Srbiju, prvo zbog bolesti, a onda i zbog epidemije koronavirusa.

Sve po starom

Moj dolazak kod majke u Novi Sad posle dve godine dokaz je da se život polako vraća u normalu
Siniša Mihajlović

Život u normali

Nekadašnji prvak Evrope i sveta sa Crvenom zvezdom i dugogodišnji reprezentativac naše zemlje otkrio je u julu 2019. da boluje od leukemije. Žestoka borba trajala je više od šest meseci, a Siniša je prolazio kroz tri ciklusa hemioterapija i na kraju je morala da mu bude presađena koštana srž.

Izgubio je kilograme, kosu, bilo je očigledno da vodi žestoku borbu, ali sad Miha u svakom smislu izgleda kao "onaj stari".

- Moje zdravlje je sada odlično i baš se dobro osećam. Bilo je gusto, mogu slobodno da kažem da mi nimalo nije bilo lako, ali uspeo sam da preguram. Evo, tu sam, živ i zdrav, pričam sa vama - bilo je prvo što je Mihajlović rekao za Informer.

Foto: Printscreen You Tube

Siniša Mihajlović pobedio leukemiju



Posle presađivanja koštane srži treneru Bolonje je svakako savetovano da miruje, izbegava bliske kontakte, ali je već u februaru prošle godine u Italiji buknula korona i svima dodatno zakomplikovala živote.

Foto: AP/Photo

 



- Korona je ništa u odnosu na ono što sam preživeo. Hvala Bogu, prošli smo i bolest i koronu, tako da polako sve počinje da se vraća u normalu. I moj dolazak u Beograd je dokaz toga, jer dve godine nisam bio u Srbiji. Sve mi nedostaje. Sa ženom i decom stacioniran sam u Novom Sadu kod majke, ali šetamo, obilazimo - priča Mihajlović.

Uvek mi je teško kad idem


Mihajlović kaže da će još nekoliko dana biti u Novom Sadu, a onda mora da se vrati u Italiju i nastavi posao.
- Planiram da ostanem jos dva-tri dana u Srbiji. Volim da dođem ovde i uvek mi je teško kada se vraćam u Italiju, ali svi znate da je fudbal moja velika ljubav i idem tamo gde me put odvede. Doći ću ponovo, naravno - dodaje Siniša.

Siniša je sa suprugom Arijanom, ćerkama Viktorijom i Virdžinijom i sinovima Dušanom, Nikolasom i Miroslav pre nekoliko dana doputovao na kraći odmor u Srbiju. Pre dve večeri Arijana i Siniša bili su gosti Saše Popovića, direktora "Granda", na promociji novog albuma njegove supruge Suzane Jovanović.

- Volim da pevam, a Saša voli da igra fudbal, ali na svu sreću, ne bavimo se time. Da je on ostao u fudbalu, ne bi ništa napravio u životu i ne bi imao ovo što sada ima. Kao i ja, sva sreća pa nisam otišao u pevače, jer ne bih ništa napravio. Ma ne bih imao šta da jedem da sam pevač - uz osmeh priča Mihajlović.

Kladioničarski saveti

 

Siniša i Saša znaju se dugo, a Popović ga najčešće zove da traži savete za sastavljanje tiketa.

- Sa Sašom pričam o fudbalu, a zove me stalno i pita na koga da se kladi! On voli da odigra kladionicu, pa mu delim savete, ali uglavnom pogrešim rezultat - kaže Mihajlović.
 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija