• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2021

22:28

DE BRUJNE I NAKON OPASNE POVREDE POKAZAO MAGIJU! Još ne osećam NIŠTA na levoj strani lica!

Tanjug/AP

Fudbal

DE BRUJNE I NAKON OPASNE POVREDE POKAZAO MAGIJU! Još ne osećam NIŠTA na levoj strani lica!

Podeli vest

Heroj pobede Belgije nad reprezentacijom Danske, Kevin de Brujne istakao je da i dalje oseća posledice nakon povrede u finalu Lige šampiona

De Brujne je na terenu protiv Danske proveo drugo poluvreme, a bio je inicijator preokreta asistiravši Azaru u 55. minutu i postigavši pobedonosni gol u 70. minutu.

Veznjak Belgije je dobio opasan udarac u finalu Lige šampion kada je polomio jagodičnu kost.

Foto: Tanjug/AP

 

- Još ne osećam ništa s leve strane lica. Moj nerv je baš jako pogođen i u lošem je stanju, što bi moglo da potraje i do šest meseci. Nije ugodan osjećaj, ali najvažnije je da mogu da igram.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija