• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2021

23:45

MURINJO SE PRISETIO ARNAUTOVIĆA U INTERU! Prišao mi je i rekao mi da je BOLJI od Krespa i Adrijana!

Fudbal

MURINJO SE PRISETIO ARNAUTOVIĆA U INTERU! Prišao mi je i rekao mi da je BOLJI od Krespa i Adrijana!

Podeli vest

Proslavljeni trener Žoze Murinjo prisetio se Marka Arnautovića kada je kao dečak došao u Inter

Arnautović je obeležio prvi grupnu fazu Evropskog prvenstva zbog suspenzije koje je dobio na meču protiv Severne Makedonije.

Arnautović je u Inter došao iz Tventea u sezoni 2009/10 ali nije imao priliku da se pokaže zbog ogromne konkurencije.

- Marko Branka je tada bio sportski direktor i jednog dana je stajao sa klincem kog je želeo da dovede iz Holandije. Kada je stigao, trening je već bio u toku. Došao sam i pozdravio se sa njima i otišao sam na drugu stranu - rekao je Murinjo i dodao:

- Tamo su bili Ibrahimović, Adrijano, Krespo i Kruz. Prišao sam im i rukovao se, a onda smo počeli da razgovaramo. U jednom trenutku stiže Marko i kaže: Gospodine, ja sam bolji od svih njih zajedno.

Foto: reuters

 

Arnautović je iz Intera prešao u Verder, zatim u Stouk i Vest Hem, a trenutno igra za kineski Šangaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija