• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2021

22:35

ŠPANCI OTPISALI HRVATE! Brutalna provokacija pred utakmicu!

ap photo

Fudbal

ŠPANCI OTPISALI HRVATE! Brutalna provokacija pred utakmicu!

Podeli vest

Najbolji fudbaleri Španije su se nakon muka kao drugi u E grupi domogli nardne faze Evropsko prvenstva, a igraće sa Hrvatskom

Ni "vatreni" nisu briljirali u dve utakmice, pre nego što su odigrali najbolji meč protiv Škotske (3:1), dostojan vicešampiona sveta.

Ali, na Pirinijima su uvereni u trijumf nad Hrvatskom, pa potcenjuju "kockaste" .

- A za dezert – Hrvatska! - stoji na naslovnoj strani Marke. 

Španci su tako unapred precrtali Hrvate, kao da igraju protiv neke slabe selekcije, a ne tima koji je bio pre tri godine drugi na svetu... Moglo bi ovo samo dodatno da naljuti i motiviše Hrvate.

Foto: ap photo

 

Duel fudbalera Španije i Hrvatske jedan je od derbija osmine finala EURO, meč se igra i ponedeljka od 18 časova.

 

 

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija