• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2021

15:51

DRAGOVIĆ ZVEZDAŠE OSTAVIO BEZ TEKSTA! Jednim potezom je bacio delije u trans!

Reuters

Fudbal

DRAGOVIĆ ZVEZDAŠE OSTAVIO BEZ TEKSTA! Jednim potezom je bacio delije u trans!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Austrije završila je takmičenje na Evropskom prvenstvu u osmini finala

Reprezentativac Austrije i novi fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović nije želeo da produžava odmor.

On se odmah posle kraće pauze stavio na raspolaganje treneru šampiona Srbije Dejanu Stankoviću. on će posle iscrpljujućih mesec dana sa reprezentacijom odmoriti desetak dana, a potom se pridružiti novim saigračima. Crno-beli prvi evropski meč ove sezone igraju 21. jula u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Foto: fkcrvenazvezda.rs

 

Stanković će tako već za susret sa Kairatom ili Makabi Haifom moći da računa na reprezentativca Austrije.

Dragović je ovim potezom sigurno kupio navijače, svetsan je koliko je važno crveno-belima da  što bolje otvore sezonu i kvalifikacije u Ligi šampiona.

Inače, selektor Austrije je poručio Dragoviću da na njega neće zaboraviti bez obzira što je izabrao da igra u srpskoj Superligi, takmičenju koje po renomeu nije u skladu sa njegovim kvalitetom.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija